misiek001 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Czy pamięci Kingston 2x1gb ddr2 667MHz cl5 nie ograniczą OC procka Athlon x2 3600 Brisbane?? Chodzi mi o mocne OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Nie beda ograniczac, zreszta od czego sa dzielniki ? Za duze htt to zmieniasz dzielnik i wtedy ram jest nizej taktowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 mocne czyli na ile ? Myślę, że na 3GHz spokojnie dobijesz, może i więćej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Sam mam takie ramy (tylko że na kościach Elpida) i nie ograniczają OC. Są dzielniki pamięci. Jeśli te kilka punktów w benchmarkach nie jest Ci potrzebne to OC nie ograniczą :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...