elliotek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Problem powstal dzis u mojej znajomej ma PC do niego podpieta klawiature Logitech na kablu (z inna ten sam problem) zeby napisac np. FORUM trzeba na kazda litere kliknac i czekac 3-sek zanim wyskoczy znak, czyli F-3sek O-3sek R-3sek itd..., wymiana klawiatury nie pomaga, w czym moze tkwic problem? restart kompa tez nie pomaga!! prosze o pilna pomoc. Edytowane 12 Lipca 2007 przez elliotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie mam odpowiedzi na twoje pytanie, tylko jedno mnie ciekawi: pisales tego posta z swojego kompa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie mam odpowiedzi na twoje pytanie, tylko jedno mnie ciekawi: pisales tego posta z swojego kompa? :D Tak ze swojego:P Problem juz sie rozwiazal, wlaczyla sie jakas filtracja klawiatury, trzeba bylo ja wylaczyc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...