Skocz do zawartości
Kml

Norton Antivirus

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z tym programem albo mam wirka mianowicie: po uruchomieniu win norton jest wyłączony(distable) i dopiero po kilkunastu sekundach sie uruchamia i niewiem czy to prawidłowe zachowanie :roll: mam win xp oczywiście ustawione mam żeby startował z win i (enable) auto protect ZAWSZE i niewiem co sie dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem cóś takiego u kumpla(też WinXP)

Wcześniej miał 98SE dopiero po instalce XP-ka tak się wymodziło

format rozwiązał sprawę (ServicePack nie pomógł)

przez pewien czas ok.. i potem znowu :x :arrow: tylko w WinXP tak się cudowało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hymm ja to w ogule mam mieszane uczucia co do nortona mialem wszystkie updayty a i tak mi wirow nie wykryl

a jesli chodzi o to to polecam skromniutki AVG za darmo a dziala miodzio 8) usuwa elegancko wire ktorych norton nie widzial 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh ja mam Nortona 2003 Proffesional i nie narzekam... Biorę sobie automatyczną aktaulizacjeco tydzień i co tydzień skanowanie całego kompa i narazie nic się nie dzieje... Kiedyś nie miałem antivira to wtedy było ciekawie... TYle wirów że szko... Nawet ze siecią sie trudno było łączyć a jak sie łączyło to rzołączało :( Dlatego sobie ściągłem tego antivira... Polecam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]>>Ja myslałem że orginały to się kupuje w sklepie na CD 

Ja kupuje prawie oryginalne u Wani cedeki.

Kml - chodzi co o to ze na poczatku ikonka w polu systemowym jest przekreslona? To normalne.

Tak właśnie oto mi chodzi ale bałem się oto że to jakiś wirek tak działa i na początku on sie ładuje i dopiero załancza antyvira ale skoro mówisz że to norma to spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągłeś  8O  Ja myslałem że orginały to się kupuje w sklepie na CD  :wink:

Heh bo to półoryginał :P Ale jakoś nie chce mi sięwierzyć że wszystkie gry/programy masz oryginalne :lol: Na 100% masz jakiegoś półoryginała :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to yba normalne ze jest disable na starcie, choc ja tego nie zauważyłem, ja mam od razu enable, disable mialem gdy wirus mi sie wjeb*** do kompa. Takze uważaj bo NAV czassmi niw wykrywa, np. odinstlowalem go i zainstalowalem jakiegos malego antywira i wykrył od groma plików zarażonych wirusem takze musiałem reinstall robic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co straszysz chlopaka ;P

Robcie/rob sobie czeste aktualki bazy wirow - to nie jest tak ze NAV jest kijowy i nie wykrywa virow - laboratorium Nortona pracuje 24/7 i wystarczy tylko pobierac regularnie aktualki. Ja w ciagu 3 lat nie mialem przykrej niespodzianki ze strony wirusa gdyz NAV mi regularnie wywala robale z dysku.

A tak off: pamieta ktos "Smack my bitch up" The Prodigy ? yeah! przypadkowo znalazlem ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi