blublub Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) ostatnio kupiłem powercolor ati radeon x1950 pro pod AGP do tego zasilacz 460W pentagram silent force reszta sprzetu to plyta ASRock 939A8X-M athlon 3200++ x64 2gb ram dysk sata WD włączając gry np company of heroes albo space force rogue of universe lub inne gdy załaduje się grafika czyli pokaże się mapa modele po różnym czasie mnie wyrzuca dzieje się to w każdej z nowych gier w różny sposób czasami traci sygnał z monitorem tak jakby monitor nie był podłączony a wciąż słyszę głosy z gry czasami całkowicie zawiesza mi komputer i słyszę ciągły powtarzający się dźwięk w akcji w której się zawiesił a czasami sam resetuje mi komputer próbowałem już różnych sterowników nic nie pomogło, próbowałem także na 2 systemach operacyjnych zwykłym XP i XP x64 to samo na obu się dzieje nie mam pojęcia czy dostałem popsutą kartę czy to jednak sterowniki bądź zła konfiguracja systemu czy też może zasłaby/zepsuty zasilacz a byc może za słaba/zepsuta płyta główna ktoś ma jakieś pomysły poza wymianą płyty bądź karty bądź zasilacza a jeśli już wymiana jest konieczna to czego? :/ Edytowane 12 Lipca 2007 przez blublub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Masz możliwość sprawdzenia karty u kogoś innego? To by wyeliminowało ewentualnie uszkodzoną karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blublub Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 no niestety nie za bardzo większośc ludzi wyjechała na wakacje a i tak nie mam tu blisko kogoś kto ma dobry zasilacz najwyżej mogę spróbowac w jakimś serwisie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...