Skocz do zawartości
blublub

Nieudany Upgrade Karta Resetuje Kompa

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio kupiłem powercolor ati radeon x1950 pro pod AGP do tego zasilacz 460W pentagram silent force reszta sprzetu to

plyta ASRock 939A8X-M

athlon 3200++ x64

2gb ram

dysk sata WD

włączając gry np company of heroes albo space force rogue of universe lub inne gdy załaduje się grafika czyli pokaże się mapa modele po różnym czasie mnie wyrzuca dzieje się to w każdej z nowych gier w różny sposób czasami traci sygnał z monitorem tak jakby monitor nie był podłączony a wciąż słyszę głosy z gry czasami całkowicie zawiesza mi komputer i słyszę ciągły powtarzający się dźwięk w akcji w której się zawiesił a czasami sam resetuje mi komputer

próbowałem już różnych sterowników nic nie pomogło, próbowałem także na 2 systemach operacyjnych zwykłym XP i XP x64 to samo na obu się dzieje

nie mam pojęcia czy dostałem popsutą kartę czy to jednak sterowniki bądź zła konfiguracja systemu czy też może zasłaby/zepsuty zasilacz a byc może za słaba/zepsuta płyta główna

ktoś ma jakieś pomysły poza wymianą płyty bądź karty bądź zasilacza a jeśli już wymiana jest konieczna to czego? :/

Edytowane przez blublub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi