Przemo Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Miałem na płycie Epox EP58 MVP3-c procesor AMD K6-2 400 MHz, pokusiłem się i kupiłem procesor K6-2 550 MHz i wsadziłem go do tej płyty, ustawienia były na 4 x 100 wiec powinien się odpalić na sto (zrobiłem to w celu sprawdzenia procesora czy w ogóle działa), leczy płyta nie wstała, dioda od zasilania tylko mrugnęła i płyta się nie włączyła, więc wsadziłem sdtary procesor i znów kicha, dioda zasilania mrugnęła i plyta się nie właczyła, Bez procesor płyta też nie wstaje, znaczy się dioda mrugnie i płyta się nie włącza. Zasilacz jes na 100% sprawny. Czy to płta padła, czy jeszcze jest coś z tym do zrobienia. Proszę o pomoc!!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A kasowałeś cmosa po tej operacji ?? Masz na zworkach ustawienie default ? - jeśli tak to spróbuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Można już zamknąć temat, płyta się spaliła, "wylały" sie dwa kondensatory, może uda mi się wstawić nowe, bo wyrwałem je tak że jeszcze nóżki zostały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...