Moloch Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam, Właśnie skupuje niektóre części do komputera który złożę pod koniec sierpnia(czekam na obniżkę C2D i kart graficznych). Z twardego dysku wybrałem Western Digital Caviar SE16 320GB WD3200AAKS, trafiłem go w cenie 271zł. Myślicie, że do końca sierpnia może sporo stanieć? Wolę kupić go wcześniej, bo pod koniec będzie mi wygodniej kupować resztę części :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 dyski tak szybko nie tanieja. Mysle ze do sierpnia nie saieją znaczą co(10zł mniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Twardziele i tak są już tanie... nie ma sensu liczyć na obniżkę cen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...