PawelDK Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Pierwszy filmik UFC Zapowiada się wg mnie najlepsza bijatyka. Edytowane 20 Czerwca 2008 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 OMG, ale motion capture, modele lepsze niz w FN3! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Pod warnukiem , ze to gameplay ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Cudo. Na dreamcascie gralem duzo w UFC. Nie moge sie doczekac tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 aż mi się nie chce wierzyć, że ta gra będzie tak wyglądać!! czekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Dokładnie, ąz wierzyć się nie chce, żę tak gra może się prezentować :) W grafikę taką uwierzyć nie jest trudno, Fight Night 3 też miał super wykonane postacie, to samo Table Tennis. Ale ta animacja !!! WOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Jeśli to jest gameplay to :zonk: :twisted2: ... a jeśli nie, to po premierze tu wrócę i będę marudził :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Dokładnie, ąz wierzyć się nie chce, żę tak gra może się prezentować :) W grafikę taką uwierzyć nie jest trudno, Fight Night 3 też miał super wykonane postacie, to samo Table Tennis. Ale ta animacja !!! WOWteż tak uważam :) grafa jeszcze, jeszcze, ale animacja nierealna :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Po ostatnich akcjach (vide KZ2) jestem sceptycznie nastawiony do tego typu zapowiedzi, ale nawet jeśli w finalnej grze zobaczymy 80% tego co na tym filmiku, to będzie to killer! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Jak to jest z gampelaya to ja chyba mogę umierać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Jacieżpierd***. 10 raz już puszczam ten filmik. Jeśli to jest gameplay to kupuję grę dla samej grafiki, taki będę próżniak! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Ohoho...oh...ah...zachwyt ;] Panowie z THQ niezle sie napracowali...ciekawe czy jakikolwiek PC uciagnalby taka grafike (IHMO mysle ze sli 8800gts przynajmniej potrzebne by bylo ;p). No ale kiedy premiera??;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Brak słów! Ciekawe czy będzie można zakładać dźwignie, duszenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Ohoho...oh...ah...zachwyt ;] Panowie z THQ niezle sie napracowali...ciekawe czy jakikolwiek PC uciagnalby taka grafike (IHMO mysle ze sli 8800gts przynajmniej potrzebne by bylo ;p). No ale kiedy premiera??;>Proszę Was, nie przenoście do działu konsole dyskusji "A ciekawe jakie PC by to uciągnęło...". Niech sobie konsolowcy i PCtowcy żyją w spokoju. Jak wchodzę do działu "Gry" i widzę że w co drugim topiku toczy się wojna PC vs konsole, to rzygać mi się chcę. A tak nawiasem, po ~20 obejrzeniu filmiku: gra skupia się jedynie na dwóch fighterach, tła nie ma (od czasu do czasu błyśnie tylko flesz), więc to pewnie pozwala zaoszczędzić nieco mocy. Do niczego innego się już chyba nie mogę przyczepić, nawet jakbym bardzo chciał :lol2: Edytowane 15 Lipca 2007 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A dla mnie jest to zwykły render, nie chodzi mi bardziej o grafikę, ale o animację postaci. Po prostu nie wierze ze cos takiego zobaczymy w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Brak słów! Ciekawe czy będzie można zakładać dźwignie, duszenie :DNa pewno bedzie bo przeciez to podstawa tego sportu. Zreszta na dreamcascie juz to bylo w UFC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 jesli tak bedzie "na zywo"zrobie tej grze maly oltarzy :-) kij z modelami widzieliscie jak gosciu dostaje kopa kazdy kawalek tkanki tluszczowej i miesniowe zachowuje taj jak powinien sie zachowac !!!!!!!!!!!!!! genialne (mimo ze to tylko bijatyka) pozdro 4 @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 OMG!! Zapowiadam, że jeśli gra będzie wyglądała tak jak na filmiku, VF5 oddam za free komu popadnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pz88 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 A ja mam takie pytanko : gdzie tę gre będzie można kupić ?? i gdzie najlepiej zamawiać gry na xboxa 360 , jakieś www .... ? ... mam konsolke 1 dzien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Gry się jeszcze nie da kupić. Ogólnie najlepiej kupować na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 http://gry.interia.pl/wideo-galeria/wideo/.../zobacz,1771870 Filmik juz znany, ale zobaczcie na tytuł, UFC 2009 co raczej oznacza, ze gre zobaczymy tak gdzies na jesień 2008... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 http://www.dailymotion.com/bawzz/video/x5s...pike_videogames coraz bliżej Panowie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ale konkretnej daty premiery nadal nie ma :/ Kiedyś gadali , że będzie gotowa na jesień 2008. Ciekawe jak jest teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 teraz początek 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czyli pewnie wyjdzie w okresie swiatecznym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Niech ktoś zmieni tytuł wątku - ta gra nazywa się UFC 2009, a nie 2007 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Już poprawione. 2007 miało przy pierwszej zapowiedzi :) Szkoda, że jeszcze trzeba poczekać na tą grę. Ogólnie nie lubię bijatyk ale UFC to wyjątek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 UFC 2009 Undisputed # PREVIEWS i foty z gry http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3168326&p=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 JAk dla mnie wygląda super. Mam nadzieje, że model obicia twarzy będzie efektowny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 troche sie pogorszylo porownujac z pierwszym filmikiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...