Skocz do zawartości
PawelDK

Ufc 2009 Undisputed

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy filmik http://www.gametrailers.com/player/35483.html

Nie wiem jak innym, ale ta forma mi odpowiada. Premiera za prawie rok, więc powinny się pewne elementy na lepsze zmienić. Słyszałem, że w grze ma być koło 80 zawodników oraz będzie można zrobić swojego ziomka :) Jeśli to prawda to super

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

mam sporo filmow z UFC i z checia powalcze z najlepszymi w tej branzy.A postacie sa bardzo dobrze odwzorowane jesli chodzi o gestykulacje ,twarze oraz zachowania poszczegulnych graczy-bedzie dobrze! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moim zdaniem ucierpiał element, który zaraz po grafice zaskoczył mnie najbardziej w renderze - płynność animacji, brak widocznych przejść między ruchami, świetna interakcja ciał ;) W powyższym filmiku tego już nie ma..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moim zdaniem ucierpiał element, który zaraz po grafice zaskoczył mnie najbardziej w renderze - płynność animacji, brak widocznych przejść między ruchami, świetna interakcja ciał ;) W powyższym filmiku tego już nie ma..

Zgadzam się w 100% procentach!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mają ponad pół roku na wprowadzanie poprawek. Może ten element ulegnie ulepszeniu. Ja nawet w obecnym stanie biorę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 kwietnia (czwartek) wchodzi demko na xbox live :) posiadacze golda zacierajcie łapki - pojutrze obijamy mordy :)

Co do gameplayu jest naprawdę świetnie, ale przeszkadza mi jedna rzecz i to bardzo. Słaba mimika twarzy zawodników, rzadko ruszają gałkami ocznymi (gapią się przed siebie jak lalki najbardziej się to rzuca w oczy zanim zawodnicy zaczną walczyć - jak mają tą swoją "pokazówkę") a jest to element, który najbardziej sprawia, że gra z ludźmi w roli głównej nabiera realizmu. Po za tym myślę, że będzie to kawał dobrej rozrywki szczególnie online kontra inni ludzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest tak źle z tymi animacjami. Narazie jeszcze jestem w pracy, ale oglądam filmiki na youtube i tak naprawde wszystko zależy od gracza jak płynnie przechodzi z jednego ciosu do drugiego. Momentami wygląda to naprawdę realistycznie :D Juz sie doczekac nie mogę. Jest już demko na xbl europe? Rano (08:00) nie było jeszcze.

EDIT:

Veni. vidi i czasem vici ;)

Tą grę mogę opisać w jednym zdaniu.

Najlepsze - najbardziej realistyczne mordobicie jakie kiedykolwiek ujrzało światło dzienne. Dla mnie ta gra spycha tekkeny i soulcalibury na dalszy plan. Po prostu MAJSTERSZTYK :)

Edytowane przez apo5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj obczaiłem niski półobrót i okrężne kopnięcie na głowę mawashi geri. :) Generalnie gama uderzeń nie jest zbyt wielka w pozycji stojącej. Jest po trochu w stójce, zwarciu czy na glebie. Ale gra fajna. Tłukłem się dzisiaj z bratem ponad godzinę. :) Takiej gry jeszcze nie było. Tytuł wart zakupu. :)

Aha. Dodam, że ciężko rozciągnąć walkę na 3 rundy. Nawet walcząc stylem zaczepnym łatwo skończyć na początku drugiej rundy. Przeciwnik ciągle za nami chodzi i siłą rzeczy trzeba go znokautować. :) Fajne jest to, ze walkę możemy zakończyć jednym celnym uderzeniem w 5 sekund. :)

A tutaj krótki filmik z szybkiej walki :)

http://odsiebie.com/pokaz/2453440---57e1.html

Edytowane przez kojak_ct

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi