cavarr Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Animacja też trochę ucierpiała, ale i tak jest dobrze http://www.gametrailers.com/player/35344.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nowy filmik http://www.gametrailers.com/player/35483.html Nie wiem jak innym, ale ta forma mi odpowiada. Premiera za prawie rok, więc powinny się pewne elementy na lepsze zmienić. Słyszałem, że w grze ma być koło 80 zawodników oraz będzie można zrobić swojego ziomka :) Jeśli to prawda to super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Filmik masakra, słabszy od rendera, ale i tak jest świetnie :D Edytowane 25 Czerwca 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 mam sporo filmow z UFC i z checia powalcze z najlepszymi w tej branzy.A postacie sa bardzo dobrze odwzorowane jesli chodzi o gestykulacje ,twarze oraz zachowania poszczegulnych graczy-bedzie dobrze! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jeżeli będzie tak jak na filmiku, dla takiej gry warto kupić Xboxa ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 A moim zdaniem ucierpiał element, który zaraz po grafice zaskoczył mnie najbardziej w renderze - płynność animacji, brak widocznych przejść między ruchami, świetna interakcja ciał ;) W powyższym filmiku tego już nie ma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 pasztecik napisał(a): A moim zdaniem ucierpiał element, który zaraz po grafice zaskoczył mnie najbardziej w renderze - płynność animacji, brak widocznych przejść między ruchami, świetna interakcja ciał ;) W powyższym filmiku tego już nie ma..Zgadzam się w 100% procentach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 pasztecik napisał(a): A moim zdaniem ucierpiał element, który zaraz po grafice zaskoczył mnie najbardziej w renderze - płynność animacji, brak widocznych przejść między ruchami, świetna interakcja ciał ;) W powyższym filmiku tego już nie ma..Mają ponad pół roku na wprowadzanie poprawek. Może ten element ulegnie ulepszeniu. Ja nawet w obecnym stanie biorę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 23 kwietnia (czwartek) wchodzi demko na xbox live :) posiadacze golda zacierajcie łapki - pojutrze obijamy mordy :) Co do gameplayu jest naprawdę świetnie, ale przeszkadza mi jedna rzecz i to bardzo. Słaba mimika twarzy zawodników, rzadko ruszają gałkami ocznymi (gapią się przed siebie jak lalki najbardziej się to rzuca w oczy zanim zawodnicy zaczną walczyć - jak mają tą swoją "pokazówkę") a jest to element, który najbardziej sprawia, że gra z ludźmi w roli głównej nabiera realizmu. Po za tym myślę, że będzie to kawał dobrej rozrywki szczególnie online kontra inni ludzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jeden fakt który był juz wspominany, animacje kuleją. Demo jest całkiem fajne, bardzo cieszy mnogość ciosów itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie jest tak źle z tymi animacjami. Narazie jeszcze jestem w pracy, ale oglądam filmiki na youtube i tak naprawde wszystko zależy od gracza jak płynnie przechodzi z jednego ciosu do drugiego. Momentami wygląda to naprawdę realistycznie :D Juz sie doczekac nie mogę. Jest już demko na xbl europe? Rano (08:00) nie było jeszcze. EDIT: Veni. vidi i czasem vici ;) Tą grę mogę opisać w jednym zdaniu. Najlepsze - najbardziej realistyczne mordobicie jakie kiedykolwiek ujrzało światło dzienne. Dla mnie ta gra spycha tekkeny i soulcalibury na dalszy plan. Po prostu MAJSTERSZTYK :) Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Da się zrobić inne tricki niż locka na kolano czy hiza geri? Widziałem mawashi geri ale w tutorialu nie widzę takiego uderzenia. Może da się mae keage albo kin geri? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Demko zamiotło mnie :D Piękna gra nawet wybaczam te animacje twarzy których prawie nie ma :D Włączcie sobie na najwyższym poziomie i po 20sek bedzie koniec walki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Mnie ta gra uświadomiła że nie można sobie jej włączyć i pyknąć z marszu. Dalej siedze i ogarniam tutorial ;] Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Wczoraj obczaiłem niski półobrót i okrężne kopnięcie na głowę mawashi geri. :) Generalnie gama uderzeń nie jest zbyt wielka w pozycji stojącej. Jest po trochu w stójce, zwarciu czy na glebie. Ale gra fajna. Tłukłem się dzisiaj z bratem ponad godzinę. :) Takiej gry jeszcze nie było. Tytuł wart zakupu. :) Aha. Dodam, że ciężko rozciągnąć walkę na 3 rundy. Nawet walcząc stylem zaczepnym łatwo skończyć na początku drugiej rundy. Przeciwnik ciągle za nami chodzi i siłą rzeczy trzeba go znokautować. :) Fajne jest to, ze walkę możemy zakończyć jednym celnym uderzeniem w 5 sekund. :) A tutaj krótki filmik z szybkiej walki :) http://odsiebie.com/pokaz/2453440---57e1.html Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...