p3p3 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 WitaM, kupiłem 2 nowe dyski i chciałbym na nie sklonować całą macierz z systemem Jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Procedura przenoszenia partycji z pojedyńczego dysku/macierzy na inną macież jest taka sama jak w przypadku 2 pojedyńczych dysków, z tym że trwa krócej ;) Edytowane 13 Lipca 2007 przez tomazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Czyli mogę w biosie założyć drugą macierz i skopiwać programem np. HDCopy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Nie używałem HDCopy (BootIt - best of the best ;) ), ale sprawa wygląda tak: jeśli program prawidłowo widzi macierz jako dysk (partycje, pojemność, itd) to wszystko powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...