Q88 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Witam. Posiadam płytę MSI 845G Max (MS-6580). Niedawno zakupiłem procesor Pentium M 1,8 GHz (mnożnik x12 i x18). Bios płyty głównej ma zblokowany mnożnik i procesor pracuje na 1,2 GHz. Próbowałem swoich sił w edycji BIOSu jednak nic z tego nie wyszło. Jak można odblokować mnożnik dla CPU w BIOSie tej płyty? Albo gdzie mogę znaleźć zmodowany bios dla niej? HELP!! 1,44 GHz to stanowaczo za mało, a na magistrali już dalej nie puszcza :( Edytowane 14 Lipca 2007 przez Q88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q88 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Helołki. Nadal męcze się z moim prockiem...:( Czyżby nikt nie był w stanie mi pomóc...? Może w innym dziale powinienem spróbować? Jeżeli ktoś ma pomysł na inny dział lub forum to pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...