Skocz do zawartości
L3X-T3R

Problem Z Koścmi Ram 512 I 256...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Problem polega na tym iż gdy jednocześnie pracują dwie kości 256MB i 512MB to na samym początku system działał do momentu uruchomienia jakiejś aplikacji, wtedy system zawieszał się, można było jedynie poruszać kursorem nic poza tym. Teraz z obiema kośćmi system w ogóle się nie uruchamia, dochodzi do momentu boot screena a poźniej widać tylko kursor na czarnym tle. Wie ktoś w czym ten problem ?

P.S: Kości w pojedynkę działają OK. Proszęo pomoc

Edytowane przez L3X-T3R

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już próbowałem na różne sloty lecz nic to nie dało, tyle że teraz już nawet nie wchodzi do windowsa, czarny ekran pojawia sie w miejsce wybrania os'u. Co mogę jeszcze zrobić ?

czy problem moze byc spowodowany tym że jedna kość to infineon a druga bezimienna ?

Edytowane przez L3X-T3R

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już próbowałem na różne sloty lecz nic to nie dało, tyle że teraz już nawet nie wchodzi do windowsa, czarny ekran pojawia sie w miejsce wybrania os'u. Co mogę jeszcze zrobić ?

czy problem moze byc spowodowany tym że jedna kość to infineon a druga bezimienna ?

Nie ma szans Ramy powinny działać nawet jak są z innych firm.

A próbowałeś troche odkurzyć sloty (ja miałem rok temu przydadek ze slot był zakurzony i ramy nie wchodziły myśle ze to było od tego jak poczysciłem to odrazu weszły i działały.

Ale nie wiem moze zapytaj jakiegos specjaliste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi