stranded Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Siema, wczoraj to dorwałem, piliście? Jak dla mnie bomba ale jak jest zimne. Fotka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 U mnie nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 u nas stoi to po 1zł i schodzi - taki mini market BOMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Łohoho chyba czas po raz pierwszy w zyciu odwiedzić Bomi :] Ciekawe, Pepsi twist jest rewelacja więc i chill może być wyborne. A że zimne ... to oczywiste ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 jutro sie wybiore po nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Calkiem niezla - znalazlem po 0.99zl w Lewiatanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Pepsi twist jest rewelacja...Aż mi się słabo zrobiło. Jak ja tego crapu nie lubię. :-| Fajna była Pepsi taka złota, limitowana. Nie pamiętam jak się nazywała... Pepsi gold? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Swego czasu fajna była Pepsi przezroczysta :wink: tyle że w Polsce tego nigdy nie widziałem - ani jak była dostępna za granicą ani 5 lat później... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Twist za bardzo nie lubię, ale ta Chill jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Aż mi się słabo zrobiło. Jak ja tego crapu nie lubię. :-| Fajna była Pepsi taka złota, limitowana. Nie pamiętam jak się nazywała... Pepsi gold? :unsure: No mnie smakuje - zimniutka, smakowita, o delikatnej esencji cytrynki :rolleyes: Gold to były dopiero pomyje, kupiłem kiedyś 4 pak tego szajsu i musiałem wylac ostatnia butle bo się pić nie dało. To samo Pepsi Blue, czy jakoś tak - borygo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Gold jeszcze jako tako smakowal - Blue przypominalo ludwik zmieszany z tranem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Hehe, jedni chwala, inni nie ;) Ale te z tematu sprobuje, oby pamiec nie zawiodła to odwiedze tego złego lewiatana ;) Mimo ze to nie piwo, moze okaze sie smaczne, ehm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 gold to takie ścierwo było że głowa mała ... piliście Kapuczino ? Ja w zimie pijałem i niezłe było ... a Chilla muszę poszukać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 piłem te wszystkie, o których wspomnieliście ale Chill moim zdaniem najlepsza, szkoda, że zapewne nigdy nie doczekamy się tego w butelkach 2L ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 ja jutro idę na poszukiwania Chilla, może się uda :D chociaż w sumie w małym miasteczku mieszkam :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja już z tydzień temu piłem albo jeszcze wcześniej.Naprawde dobra,mocno zimna aż mi sie pic zachciało:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja teraz pije tylko waniliową i light :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Tej dzisiaj muszę poszukać, dotychczas z limitowanych dla mnie najlepsza była Cino, chetnie napilbym się waniliowej ale chyba u nas nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Heh, widocznie do mniejszych miast owy produkt nie dociera :P Troche dzis obszedłem osiedle i nie widziałem, by w ktorymkolwiek ze sklepow byla ta pepsi :/ Wiec smacznego i nie zaksztuscie sie pijac ja - ta na pewno smaczna pepsi!! ;) Edytowane 16 Lipca 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No mnie smakuje - zimniutka, smakowita, o delikatnej esencji cytrynki :rolleyes: Gold to były dopiero pomyje, kupiłem kiedyś 4 pak tego szajsu i musiałem wylac ostatnia butle bo się pić nie dało. To samo Pepsi Blue, czy jakoś tak - borygo :| Skąd wiesz jak smakuje borygo ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Tej dzisiaj muszę poszukać, dotychczas z limitowanych dla mnie najlepsza była Cino, chetnie napilbym się waniliowej ale chyba u nas nie ma? chyba nie :( a piliscie Fante o smaku czarnego bzu (ja probowalem na Wegrzech) ?? po prostu z.a.j.e.b.i.s.t.a ! w PL widzialem tylko na reklamach, kolorek taki niebieskawy Heh, widocznie do mniejszych miast owy produkt nie dociera :P Troche dzis obszedłem osiedle i nie widziałem, by w ktorymkolwiek ze sklepow byla ta pepsi :/ Wiec smacznego i nie zaksztuscie sie pijac ja - ta na pewno smaczna pepsi!! ;) no u mnie tez nie widzialem :/ za to w laysach cebulowych mi sie trafily jakies takie paprykowe :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Smakuje jak przesłodzony lift, ale smakuje...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Na mojej wsi też jeszcze nie ma, gdzie można dostać to wawie (centrum, ew okolice wileńskiego? w cerfie będzie?) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja dzisiaj kupiłem przy Jana Pawła - skrzyżowanie ze stawki , zajebista jest , imho na równi z moją ulubioną PEPSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 U mnie w miasteczku :) Jest tylko w jednym sklepie. Cena? 1.89 za puszkę... :/ Więc na razie nie spróbuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ej o jakim mniej więcej w smaku jest ta pepsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Jabłkowa, przecież pisze na puszce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 ale mi chodzi w smaku, czy to przypomina smak jabłka. Pepsi o smaku jabłka, jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Smakuje jak przesłodzony lift, ale smakuje...;]Hmmm? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Smakuje jak przesłodzony lift, ale smakuje...;] Hmmm? :blink: Rozdwojenie jaźni? ;-) Dziwię się, że jeszcze nikt o Cherry Coke nie wspomniał. Mniam. :) Edytowane 24 Lipca 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...