wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 O tak dobra nawet bardzo dobra, ale to temat o pepsi i to jabłkowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 o jeszcze nie probowalem...mam nadzieje ze bedzie lepszym wynalazkiem od Twista. W polsce najlepsza Soda jak dla mnie to Cherry Coke(szkoda ze tylko 1l.) a na swiecie Mr. Pib czyli vaniliowa coca cola ale w Polsce nie ma :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Mam nadzieję, że za parę lat pojawi się i u nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Dorwałem Czilla i u mnie we wsi. Szału nie robi, ale jako odstępstwo od zwykłej Pepsi się nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Właśnie ja znalazłem w Lewiatanie w butelce 1l. Jeszcze nie próbowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 u mnie tylko puszki - 1,20 od sztuki. Zaraz idę , to po drodze kupie jeszcze jedną :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 1l kosztuje 3.5 zł w lewiatanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jak dla mnie bez rewelacji. Da sie wypic ale jak na moj gust za slodka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 w 3 marketach widziałem palety z 2L butlami tego :P 4.70zł chyba już zostanie na stałe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 W lodówce właśnie mrozi sie 2L Pepsi Chill niebawem degustacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A ja właśnie sobie to piłem, oczywiście schlodzone. Wrażenia: Całkiem dobre, ale strasznie napompowało mi to brzuch. Nie mogę tego wybekać, lata mi po całym organizmie :lol:. Jakieś ciężko "strawne" to mi się wydaje, a piłem różne napoje. Jeżeli chodzi o smak to jest to zwykla pepsi z jakimś "posmakiem" jabłka, za wiele nie musieli z tym kombinować. W każdym razie od biedy wypić można ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Według mnie takie sobie, lepsza jest oryginalna Pepsi, bez żadnych dodatków, a od Pepsi jest dużo lepsza CocaCola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 straszne paskudztwo. bleee przez gardlo ledwo to przechodzi i jedyna jej zaleta to to, ze jest mokra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jak dla mnie okropna smakuje jak spalone nadzienie z szarlotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 bo macie jakieś kubki smakowe wypaczone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wpasiona ta pepsi polecam dla mnie najlepszy soft drink po normalnej pepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 bo macie jakieś kubki smakowe wypaczone :D sam jestes wypaczony :P Wpasiona ta pepsi polecam dla mnie najlepszy soft drink po normalnej pepsi zwykla pepsi jest fuja a ta chill to a zwlaszcza [; coca cola rzl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Piłem raz, kiedyś sobie jeszcze od czasu do czasu popiję, ale wolę zwykle Pepsi, ale dobre, o wiele lepsze od Pepsi Twist., trochę gorsze od Cherry Coke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wreszcie dziś dorwałem :D Jak dla mnie średnie... już Twist wolę ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Do popijania wodki sie nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Do popijania wodki sie nie nadaje Ty chyba uzalezniony jestes od tego przepijania wodki zawsze tylko cola :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 u mnie w lodówie 2 butle 2L się chłodzą X) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ty chyba uzalezniony jestes od tego przepijania wodki zawsze tylko cola :D Wole soki ale jak nie ma nic pod reka to i cola dobra PS Wole łiskacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A jak tak to ok bo juz sie balem o twoje zdrowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jak dla mnie nie do przełknięcia.. :-| Wypiłem dwa łyki, kumpel jeden i reszta wylądowała w koszu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 E taka według mnie straszna nie jest, ale i najlepsze też nie jest. Ja wypiłem całą, ale postanowiłem już jej nie kupować wolę i tak od Pepsi CocaColę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dla mnie to ona smakuje jak wódka z pepsi ;/ a tego nie lubię. Jak jest mega zimna to jest ok, ale ciepła... nie najlepsza ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Lol Fajnie wyczulony masz smak ;] "Wodka z pepsi" hle hle hle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No taki jakoś. Moja dziewczyna lubi wódkę z pepsi i kiedyś od niej tego posmakowałem... fuj :( a teraz to mi ta pepsi to przypomina ;P ale to przez to, że mało wódki piję. Naprawdę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Znalazłem (Bomi). Kupiłem (1,29zł/0,33l; 3,49zł/1l). Powiem to trzema literami: FUJ! Smakuje (jak ktoś wyżej napisał) jak rozgazowany Lift jabłkowy (ale trochę mniej słodki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...