lukk_ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Bez gazu + pokojowa tempreatura = zły pomysł :unsure: :unsure: Fuj nie dobra. A tak w ogóle to szczerze, to te smaki mnie "walą" troszkę inny zapach i juz. Cino była jedynie dobra. A propos. Lubie też Cherry Coke. I pamiętam jak ojojojojoj z 15 lat temu?? No może być tyle. Pamiętam jak dziadek mi kupił ją pierwszy raz. I jakoś bardziej mi smakowało wiśniami niż te teraz :? Oszukane teraz? Czy może mam juz jej smak tak dobrze znany, że nie robi wrażenia na mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 cherry cocke jakos mi nie wchodzilo dobrze, Cino to po prostu koszmar, ohyda, ale tak chill calkiem nie najgorsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Taaaaa dosypac maki wbic dwa jajka i mamy szarlotke Pilem drugi raz, wiecej nie tkne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaraz chyba bedzie bring up :zonk: opilem sie tyle rodzajow coli tutaj ze chyba wykituje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Pilem drugi raz, wiecej nie tkneJa pierwszy i stwierdzam że TO JEST OCHYDNE :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Po pijaku robie rozne glupoty [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dobre je, nie znacie sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak Cię dorwę w Malborku, to wleję w Ciebie kilkanaście puszek tego świństwa i zobaczymy czy nadal będzie Ci smakować :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 hahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Dobre je! Co Wy chcecie ;) Chillout panowie, chillout. Chociaż podobnie jak Twist bardziej pachnie niż smakuje. Cherry Coke za to bardziej smakiem się różni niż zapachem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A nie wiesz ze to wlasnie zapacz i cukier najbardziej stymuluja receptory smakowe?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Schłodzony chill jest pyszny. Codziennie minimum puszka zejdzie..;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zawsze wiedzialem ze jestes dziwny [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Będąc w Auchanie natrafiłem na Pepsi Chill 2 litrową , więc sobie zakupiłem :lol: Wziąłem pare łyków i nawet dobra jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Apropo pepsi, to wczoraj byłem w House i kupowałem spodnie. Podchodzę do kasy a tam "zajebista promocja, 2 puszki pepsi do każdej pary jeansów", myślę sobie, jakiś lol, patrzę, a babka wkłada do torby te 2 puszki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tak wypiłem już troche tych Pepsi i teraz mi przyszło na myśl , że smakiem porównywalna są do napoju LIFT jabłkowego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 bystrzak z Ciebie :lol2: Ja to osuszam po 2 puszki dziennie jak w sklepie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Piłem dzisiaj ta cala pepsi Chill i nawet do konca nie dopilem. Mi to w ogole nie smakuje. Dla mnie to jak zmieszany na zywca lift z pepsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Moj kumpel skomentował to tak: "Piłeś kiedyś gazowanego ludwika? Masz okazje" Na ciepło w 100% sie z nim zgadzam, na zimno troszke lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Nareszcie ja dorwałem i nie jest zła. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Całkiem dobra, aczkolwiek moja dziewczyna narzeka że za słodka. Mnie smakuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Hmm.. w sklepie jeszcze tego nie widziałem, ale dzisiaj w kfc dostałem jako gratis :> Nie jest tragiczna, troche za słodka i wcale nie smakuje jak lift. Wole tradycyjne pepsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 w KFC dają ? Fajnie, jutro pojadę. W sklepach nie ma u mnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaKE_ArchAngel Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 nie najgorsza ale musi być zimna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Też piłem jako dodatek w KFC i powiem tak, "niezły plastik". :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...