Shakell Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam. Po ostatnim uzupełnieniu tuszu w mojej drukarce (regenerowany kartditż kupiony na allegro) drukarka po każdym włączeniu drukuje strony testowe. Jak sobie z tym poradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Połóż wydruk na skanerze i przycisnij przycisk Skanuj. Radzę dokładnie czytać strony testowe - strony kalibracyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) witam, odkopię, ale mam tę samą drukarkę. sek w tym, że skaner jest uszkodzony :D co poradzić? Wyrównywanie nie powiodło się z powodu umieszczenia niewłaściwej strony w skanerze. Aby ponowić próbę wyrównania, kliknij przycisk „Wyrównaj”. .____. Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 To ja mam problem z tuszem trójkolorowym i ogólnie z drukowaniem. Coś się pluje, że tusz kolorowy nie pasuje, ale jak się pyta czy skanować z użyciem tylko czarnego atramentu i tak nie drukuje. Nawet jak wyjmę kolorowy to nie chce drukować, coś dziwnego, a może to u niej normalne? Już mnie zaczyna to irytować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...