costi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Patrz post wyzej po edycji 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No może i ja z Wami pojadę o ile nie będę jechał samochodem. A co do 'słonecznego' to całkiem niezły jest poza tym że na drugi dzień kręgosłup boli 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 W slonecznym sa wstawione miekkie siedzenia, nie jest tak tragicznie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 A to dobrze no i ceny niższe może będzie troche luźniej niż do Wrc 8O no i nie w nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Skoro schodzicie na ziemie z pociagami, zainteresujcie sie pkp klasa 2 - macie całkiem niezle polaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No, swietne - ekspres za ok. 80zl... nie kazdy jest studentem, my friend 8O Ostatecznie przeboleje, jak nie bedzie innych opcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Dla mnie może być ten słoneczny tanio i wcale nie tak wolno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 To jak ludzie? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No wlasnie, ustalmy jakas wersje, bo tez musze wiedziec czy mam znowu brac nadgodziny (12 godzin w pracy - yeah, baby) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No wlasnie, ustalmy jakas wersje, bo tez musze wiedziec czy mam znowu brac nadgodziny (12 godzin w pracy - yeah, baby) 8OWspółczuje Ci takiej pracy (a tak btw to co robisz? 8O ). Trzeba znaleźć coś dogodnego w okolicy południa z centralnego i najazd na Gdańsk [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Jestem koordynatorem emisji w TVP 8O Na prace nie narzekam, a nadgodziny musze brac, bo nie chce brac urlopu - a ilosc godzin przepracowanych w miesiacu musi sie zgadzac. Wiec zeby wyjsc wczesniej w owy piatek, musze innego dnia popracowac dluzej 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) ja bym zaryzykowal tym zlonecznym 8O mlodzi jestesmy nie takie rzeczy sie robilo ^^ On wcale tak wolno nie jedzie. Edytowane 16 Lipca 2007 przez Eclipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Aaa, przecież słoneczny to skrajny maschizm! Wiem, że jesteśmy młodzi i el0 ale aż do GDA tym czymś-omg! Miękkość tych siedzeń jest mało zadowalająca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ale ważniejsza jest kasa 8O no i tak fajnie nawet 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Aż tak ważna jest dla was kasa? 8O Kurcze, przecież to będzie koniec świata dosłownie i przenośni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ja moge jechac czymkolwiek 8O natomiast te noclegi eh... sam wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Eclipse spokojnie, nie ma czym się martwić 8O Będzie ok, jutro zadzwonię i wytłumaczę Pani to i owo i będzie nocleg :) jak nie to będę szukał do skutku, jak co to mam opcję 1 osobowego gdzieś 8O wiec pokój jest na pewno ;)jutro będzie wszystko ustalone, pociąg to Costi zobaczy i tyle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Dzis niestety pociagu nie ogarne, kumpel sie zapowiedzial na browarka 8O Grzechu_1990 - mieszkasz na Ochocie, masz blisko do Polresu (kolo urzedu dzielnicy, na Grojeckiej blisko Niemcewicza), przejdz sie tam i dopytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Grzechu_1990 - mieszkasz na Ochocie, masz blisko do Polresu (kolo urzedu dzielnicy, na Grojeckiej blisko Niemcewicza), przejdz sie tam i dopytaj.Nie ma to jak na młodszego zwalić 8O O pociągi do Gdańska w dniu 27.07 w okolicy południa z centralnego popytam [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Dojechanie tam z Woronicza przy obecnej rewolucji tramwajowej jest sporym wyczynem, nie konfliktuj 8O Mozesz popytac tez o powrotne w niedzielne popoludnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Dojechanie tam z Woronicza przy obecnej rewolucji tramwajowej jest sporym wyczynem, nie konfliktuj 8O Mozesz popytac tez o powrotne w niedzielne popoludnie. Byłem, zobaczyłem... I dajcie spokój 8O Podróż 1 Podróż 2 Podróż 3Odjazd 9:45 10:50 12:50Przyjazd 14:24 15:14 17:14Przesiadki 0 0 0Cena (1.2kl) 118/82 w każdym przypadku (37% zniżki dla uczniów)Pociąg EX2510 EX6510 EX38414 Zaraz dam linki ale plan podróży kiepsko działa... http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...55&OK#focus Jakiś nie kumaty gość w informacji był O_o Edytowane 17 Lipca 2007 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Czemu niekumaty? Podal Ci wszystkie pociagi bez przesiadek. No chyba, ze jadace 6 godzin dwa pospiechy tez uwazasz za godny uwagi wariant 8O Podsumowujac: albo Słoneczny, albo ekspres 12.50. Powroty: ekspresy 12.35, 13.35, 14.35, 17.35. Słoneczny o 17.41. TLK Pobrzeze o 11.35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 moim zdaniem 17 w gdansku to zdecydowanie za pozno ;/ ja bym nawet 9.45 jechal ewentualnie ten sloneczny jak byla by wola taka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja obstaje za tym 9:45 i potem pogrzać sie w Gdańsku a nie w pociągu 8O Jedźmy jakimś najtańszym 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Najtanszym, czyli Slonecznym? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Żadnego słonecznego, dziś jechałem pociągiem zwykłym do wawy i z powrotem i myślałem że oszaleję 8O jeszcze cały zatłoczony, zajebiście było 8O Obstawiam za tym 9.45 lub 12.50 i ogień :) edit: zarezerwowałem już nocleg dla tych którzy się do mnie zgłosili, więcej info u mnie ;) Zapewniam, że spać będzie gdzie :D Edytowane 17 Lipca 2007 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Dobra nocleg mamy 8O teraz bilety na ciapong. Wydaje mi sie 9.45 dobry czas. Jednak proponuje tym pociagiem jechac ale wsiadac na zachodnim bo on tam zaczyna bieg. Z reguly tam mniej ludzi wsiada niz na centralnym. Jest szansa ze wbijemy sie do jednego przedzialu. Z zachodniego 9.30. I powiedzcie do jakiego gdanska kupowac bilet. Glownego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Do glownego, bo z tego co pamietam to do stoczni on i tak nie jedzie (nie ten tor). Co do wsiadania - chyba i tak kupujemy z miejscowka, wiec jest to mniejszy problem? Moze znowu wykorzystac Grzecha, przelac mu kase i niech kupi od razu wszystkim bilety, zeby miec na pewno ten sam przedzial? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Moze znowu wykorzystac Grzecha, przelac mu kase i niech kupi od razu wszystkim bilety, zeby miec na pewno ten sam przedzial?Ze zboczeńcami i innymi tego typu nie jade 8O Kase musisz mi dać do ręki-nie mam konta jeszcze :/ Ale pomysł dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) grzechu hmmm swierze miesko ^^ Bedziesz w centrum to ci dam a jak nie to umowmy sie razem to kupimy we dwoch wyrwe sie z pracy na chwile Edytowane 18 Lipca 2007 przez Eclipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...