samhain Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ze zboczeńcami i innymi tego typu nie jade 8O Kase musisz mi dać do ręki-nie mam konta jeszcze :/ Ale pomysł dobry. hyhy jakos sprzecznie napisales ;P szerokich torow 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Grzechu - daj znac, kiedy bedziesz jechal po bilety, to sie jakos ustawimy (kolo 17. bym prosil, zebym zdazyl z pracy wyjsc 8O ). No chyba, ze chce Ci sie podjechac na Woronicza po kase 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 czy moge komus przelac na konto (najlepiej na inteligo lub pko) i by dal Naszej maskotce ktora juz jest pelnoletnia 8O Bo mi to troche ciezko jest sie wyrwac a kolo 17 juz mnie w wawie nei ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Grzechu - daj znac, kiedy bedziesz jechal po bilety, to sie jakos ustawimy (kolo 17. bym prosil, zebym zdazyl z pracy wyjsc 8O ). No chyba, ze chce Ci sie podjechac na Woronicza po kase 8OMogę jechać dzisiaj, jutro albo za tydzień więc jakoś sie to ustali :) samhain już sie spisku doszukuje tu [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Eclipse - mozesz mi poslac kase, dane poszly na PW. Grzechu - wybierz jakis dzien, to sie ustawimy gdzies. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Grzechu - wybierz jakis dzien, to sie ustawimy gdzies.Dzisiaj i jutro odpada (będę kaca leczył 8O ), piątek pasuje? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Moze byc piatek. Proponuje Polres na Grojeckiej, okolice 17. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 ja nie chce nic mowic ale wlasnie sie zapytalem dyrektora mojego (ja pracuje w pkp) i kazal mi sie streszczc z tymi biletami bo mamy sezon urlopwy i duzo ludzi jezdzi. @Costi juz przelewam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ustawilismy sie na piatek, zakladam, ze cos jeszcze bedzie... W ostatecznosci zostaje auto. EDIT: Eclipse pracuje w PKP a my sie zastanawiamy gdzie bilety kupic 8O (joke oczywiscie 8O ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 8O Ale ja pracuje w pkp Energetyka CEntrala i z kolejami mam niewiele wspolnego 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 To i ja będę w piątek 8O powiedzcie mi tylko gdzie jest ten "Polres" na Grójeckiej 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Jedziesz tramwajem z placu Zawiszy w strone placu Narutowicza i wysiadasz na przystanku Daleka. Przechodzisz na lewą stronę jezdni i idziesz w stronę placu Narutowicza, masz tam taki budynek z napisami pkp intercity i to jest tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Tuz obok jest bank, nie da sie tego nie zauwazyc 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ze sie tak zapytam. Bierze ktos lapka na zlot? Tak mysle czy by nie zabrac. Tyle tylko ze trzeba nosic, pilnowac, nie wiem czy mi sie to bedzie chcialo. Jak przypominam sobie poprzednie zloty na lapki tam praktycznie nie bylo czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja będę w Gdańsku już od poniedziałku i muszę ustawić skład w hattricku, więc biorę. Będę go zostawiał w domu bo wydaje mi się zbędny - chyba jakieś komputery tam będziecie mieć 8O ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Cieszę się, że załatwiliście sobie nocleg. Grzesiu może już pić to będzie ogień 8O Eclipse, co pijemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Komandos Strong 8O a tak powaznie piwko slodkie wszytskie gingersy i inne. Wiem, wiem nie lubicie - a ja nie lubie normalnego jest gorzkie 8O ja chyba laptopa jednak nie bede bral majac w perspektywie te pijanskie melanze tfuuu znaczy wieczorki integracyjne Edytowane 19 Lipca 2007 przez Eclipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Grzesiu może już pić to będzie ogień 8OŻe niby ja? 8O Ciii bo sie wyda ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Jak chcecie wiedzieć jak sięto robi u nas to wpiszcie na Youtube "arystokracja Białego Kamienia" to jedna z dzielni w moim mieście. Zimny chirurg wymiata 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Komandos Strong :) a tak powaznie piwko slodkie wszytskie gingersy i inne. Wiem, wiem nie lubicie - a ja nie lubie normalnego jest gorzkie 8O ja chyba laptopa jednak nie bede bral majac w perspektywie te pijanskie melanze tfuuu znaczy wieczorki integracyjne Ja tak samo, wziąłbym, ale trochę się boje później pilnować 8O Zostawić w pokoju też się trochę lipa i raczej czasu na siedzenie przed nim to nie będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) mistrze z warszawy jak bilety???? zyjecie tam ? kupione juz edit: Benito kurde obejrzalem te dwa filmy. powiem tylko tyle "matko i corko" patologia taka ze az ciarki przechodza. Edytowane 19 Lipca 2007 przez Eclipse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 mistrze z warszawy jak bilety???? zyjecie tam ? kupione juz edit: Benito kurde obejrzalem te dwa filmy. powiem tylko tyle "matko i corko" patologia taka ze az ciarki przechodza. Zapracowałeś się do tego stopnia że nie wiesz jaki mamy dzień tygodnia? Bilety kupujemy jutro 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Jutro jest dzisiaj 8O czekam na info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 No to poczekasz bo jestem umówiony z costi'm i Kaaban'em o 17 dopiero 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Grzesiu, co pijemy? Chce ktoś zabójczy czeski spirytus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Delikatnie jakieś 40% 8O Ale ja to piffko żeby nie przesadzić 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Delikatnie jakieś 40% 8O Ale ja to piffko żeby nie przesadzić ;)Chyba żartujesz 8O Choć w sumie jak nie chcesz przesadzać to będziesz naszym przewodnikiem podczas nocnego powrotu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 No, ktos nas bedzie musial odholowac 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja tam holowałem w zeszłym roku. Może jednak ktoś reflektuje na paliwo rakietowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Po ostatniej imprezie w Krzyztoporze mam pewna awersje do dziwnych czeskich wynalazkow 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...