Skocz do zawartości
Gość Kaaban

Warszawa-team

Rekomendowane odpowiedzi

Grzechu - daj znac, kiedy bedziesz jechal po bilety, to sie jakos ustawimy (kolo 17. bym prosil, zebym zdazyl z pracy wyjsc 8O ). No chyba, ze chce Ci sie podjechac na Woronicza po kase 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grzechu - daj znac, kiedy bedziesz jechal po bilety, to sie jakos ustawimy (kolo 17. bym prosil, zebym zdazyl z pracy wyjsc 8O ). No chyba, ze chce Ci sie podjechac na Woronicza po kase 8O

Mogę jechać dzisiaj, jutro albo za tydzień więc jakoś sie to ustali :)

samhain już sie spisku doszukuje tu [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grzechu - wybierz jakis dzien, to sie ustawimy gdzies.

Dzisiaj i jutro odpada (będę kaca leczył 8O ), piątek pasuje? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawilismy sie na piatek, zakladam, ze cos jeszcze bedzie... W ostatecznosci zostaje auto.

EDIT: Eclipse pracuje w PKP a my sie zastanawiamy gdzie bilety kupic 8O (joke oczywiscie 8O ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Jedziesz tramwajem z placu Zawiszy w strone placu Narutowicza i wysiadasz na przystanku Daleka. Przechodzisz na lewą stronę jezdni i idziesz w stronę placu Narutowicza, masz tam taki budynek z napisami pkp intercity i to jest tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze sie tak zapytam. Bierze ktos lapka na zlot? Tak mysle czy by nie zabrac.

Tyle tylko ze trzeba nosic, pilnowac, nie wiem czy mi sie to bedzie chcialo. Jak przypominam sobie poprzednie zloty

na lapki tam praktycznie nie bylo czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę w Gdańsku już od poniedziałku i muszę ustawić skład w hattricku, więc biorę. Będę go zostawiał w domu bo wydaje mi się zbędny - chyba jakieś komputery tam będziecie mieć 8O ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komandos Strong 8O a tak powaznie piwko slodkie wszytskie gingersy i inne. Wiem, wiem nie lubicie - a ja nie lubie normalnego jest gorzkie 8O

ja chyba laptopa jednak nie bede bral majac w perspektywie te pijanskie melanze tfuuu znaczy wieczorki integracyjne

Edytowane przez Eclipse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komandos Strong :) a tak powaznie piwko slodkie wszytskie gingersy i inne. Wiem, wiem nie lubicie - a ja nie lubie normalnego jest gorzkie 8O

ja chyba laptopa jednak nie bede bral majac w perspektywie te pijanskie melanze tfuuu znaczy wieczorki integracyjne

Ja tak samo, wziąłbym, ale trochę się boje później pilnować 8O Zostawić w pokoju też się trochę lipa i raczej czasu na siedzenie przed nim to nie będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mistrze z warszawy jak bilety???? zyjecie tam ? kupione juz

edit: Benito kurde obejrzalem te dwa filmy. powiem tylko tyle "matko i corko" patologia taka ze az ciarki przechodza.

Edytowane przez Eclipse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mistrze z warszawy jak bilety???? zyjecie tam ? kupione juz

edit: Benito kurde obejrzalem te dwa filmy. powiem tylko tyle "matko i corko" patologia taka ze az ciarki przechodza.

Zapracowałeś się do tego stopnia że nie wiesz jaki mamy dzień tygodnia? Bilety kupujemy jutro 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Delikatnie jakieś 40% 8O Ale ja to piffko żeby nie przesadzić ;)

Chyba żartujesz 8O Choć w sumie jak nie chcesz przesadzać to będziesz naszym przewodnikiem podczas nocnego powrotu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...