kruhy Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Witam! ostatnio zdecydowalem sie na zakup nowego monitora (obecnie jestem wlascicielem 8 letniego 15'' crt.... <_< ) przyznam sie ze chcialbym zeby byla to 19'' lecz jak widac w tym przedziale cenowym moze byc cienko.... Lubie ogladac filmy, jak i czasami pograc.. tak wiec przydalby sie krotki czas reakcji ......a wiec..jaki monitor bylby dla mnie najbardziej odpowiedni..?przegladalem juz forum....i naprawde..pogubilem sie w tym..Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Edytowane 13 Lipca 2007 przez kruhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predi94 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja bym Ci w ogóle LCD nie polecał tym bardziej 19' do 700zł (jeżeli takie nówki w ogóle są) Prawda że nie jestem zbytnio obeznany ale do gier czy filmów owiele lepsze są CRT w których nie ma problemów z wydajnością w innej rozdzielczości niż domyślna i z tymi smugami. Lepiej dokładnie przemyśl czy LCD jest niezbędy w Twoim przypadku bo CRT wcale takie be nie są :) http://www.allegro.pl/item214513990__19_ne...ondtron_nf.html zmówiłem go wczoraj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...