opolin Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 athlon 2000 Xp+ Palomino na ile go można krecic ??? ja mam narazie rivke ale bede mial radka to wezcie pod uwage ze juz mma radka i na ile go mozna nakrecic zeby dzialal :) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 na ile sie da :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 www.wróżka.pl ps. co ma rivka / radek do kręcenia proca ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 no to na ile go moge spokojnie nakrecic ??? :) bezpieecznie mam coolermastera silnet i normalnie mam temperaturke 52 -54 stopnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 łojezusmarjan no nikt Ci przecież nie powie do ilu dociągniesz. to tak jak z fiatem 125p 15 lat temu : 1 leciał 195 a drugi ledwo 155. musisz testować i kombinować, zresztą z coolerem 'silent' ciężko jest coś wykręcić (wyjątek : HHC-L61 silent :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Mi sie udało max podkręcić do fsb 154Mhz bez zmiany mnożnika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Ja mam podkrecony na 2300+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 im wiecej tym lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ale ja mam mnoznik zablokowany no to jak ja mma go krecic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 czlowieku... jesli walisz takie texty to sie boj go krecic, bo sobie mozesz krzywde zrobic. przy zablokowanym mnozniku mozesz krecic tylko fsb or odblokowac mnoznik... z reszta zapraszam na FAQ pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ale ja mam mnoznik zablokowany no to jak ja mma go krecic ??ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no wlasnie no to jak ja maam go krecic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 przeciez MeHow ci juz napisal. A tak BTW moja rada jest taka najpierw poczytaj o o/c w necie jest naprawde mnostwo materialow chocby nasze FAQ bo jesli bedziesz krecil "na slepo" mozesz sobie narobic niezlego balaganu pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 oki to najpierw poczytam a pozniej sie wezme za podkrecanko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...