Skocz do zawartości
Artano

Monitor Do 600 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mój stary monitor CRT się posypał i stoję teraz przed zakupem jakiegoś innego. Mam do dyspozycji 600 zł i jest to absolutne maximum. Monitor będzie wykorzystywany w zasadzie do wszystkiego, od grania i internetu do pracy ze zdjęciami. Naprawdę nie wiem co wybrać. W takiej cenie sensownego LCD chyba nie dostane (przynajmniej nie do takiego wachlarza zastosowań), więc zastanawiam się bardziej nad jakimś CRT. Chciałbym coś ok 19 cali, może więcej. Jak wiecie trudno teraz o nowy CRT i tu pojawia się problem, czy lepiej wziąć jakiegoś leżaka czy może używany?

Narazie wpadł mi w oko VievSonic G2200FB co o nim sądzicie?

Może polecilibyście coś innego. Jestem otwarty na wszystkie propozycje (te odnośnie LCD też).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lcdka za taką kasę bym w życiu nie kupił

kupiłem za ponad 2x tyle i jestem zadowolony, ale u kumpla obok na LG 775FT (CRT) kolorki bez porównania lepsze

odnośnie ViewSonica, jeśli masz gdzie taką krowę postawić to myślę że niezły wybór, nie wiem jaki kineskop..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nad tym ViewSonic'iem ciągle się zastanawiam, bo jest na prawdę duży, chociaż miejsce się dla niego znajdzie :D

Ja czycham na tego ViewSonik'a tylko mniejszego. W tej serii G były jeszcze 19" i 17".

Oprócz tego urzywki: Eizo T766!! 19", Dell jakiś FD Trinitron 19", IBM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi