Skocz do zawartości
Remix22

Sluchawki Z Końcówka 2,5mm! Zmiana Pytania :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam problem ponieważ nie mam pojęcia o słuchawkach i szukam jakiś dobrych,jedynym mankamentem jest to ze muszą mieć wejście 2,5mm(micro-jack).od razu mowie ze bez żadnych przejściówek(interesuje mnie fabrycznie montowany micro-jack):)

to teraz zmienie troche pytanie...a jakieś słuchawki(3,5)z głębokim basem i najlepiej na pałąku??(Neckband)spoglądałem na SENNHEISER PMX60 i Sennheiser PMX 200.tyle ze przy testach(internet)właśnie ludzie piszą ze brak w nich basu...a wiec może jakieś pomysły innych firm??

Edytowane przez Remix22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma dobrych sluchawek na micro jacku :)

Zreszta z tego co wiem to jedynymi urzadzeniami ktore maja jacka 2,5 sa odtwarzacze MP4 [pseudo iPod'y] oraz telefonu komorkowe... :P

Raczej ani jedne ani drugie urzadzenia nie potrfia dobrze odtwarzacz dzwieku... wiec po co ktos mialby robic "dobre" sluchawki z mysla o takich urzadzeniach?

Jestes skazany albo na przejsciowke albo na pchelki za 5 pln z chin.

The chooise is yours ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co za problem kupić dobre słuchawki i ewentualnie przylutować cały kabelek do słuchawek, a stary wywalić. Będziesz miał wtedy jak oryginalne. Zresztą nie rozumiem dlaczego nie chcesz kupić i przylutować samego micro jack. Jakości nie stracisz, cała wtyczka po prostu będzie troszeczkę większa, niż na stałe zalany micro jack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...no dobra dzięki(długo mnie nie było...)a właśnie mam kome z wejściem 2,5 i mnie po prostu szlak trafia z muza:PP.

to teraz zmienie troche pytanie...a jakieś słuchawki(3,5)z głębokim basem i najlepiej na pałąku??(Neckband)spoglądałem na SENNHEISER PMX60 i Sennheiser PMX 200.tyle ze przy testach(internet)właśnie ludzie piszą ze brak w nich basu...a wiec może jakieś pomysły innych firm??

Edytowane przez Remix22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi