axl2000 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Kupiłem laptopa Dell D600, używany, Pentium M 1,4Ghz, 512DDR itd. ze złączem BT. Jednak BT wysuwa sie ze swojego "slotu". W pierwszym Dellu nie dzialal i nie wiedzialem o co chodzi, pojechalem do firmy od ktorej kupiłem go i powiedzieli ze "ten model tak ma". Dostalem 2 sztuke, sprawdzilem u nich czy jest wszystko ok, było ok wiec do domu. A w domu? Przenosilem laptopa, machalem nim itd. i nagle sie BT wylaczyl. Pacnalem reka w laptopa w miejsce gdzie jest BT pod obudową i zaczal znowu dzialac. Problem w tym ze ja potrzebuje BT non stop gdyz przez BT lacze sie z netem (nokia gprs). BT jest tuz kolo HDD wiec ciepła wydzielanego tam jest dosc duzo, zdaje mi sie ze przylepienie go tasma samolepna nie jest dobrym rozwiazaniem, ktos moze ma jakas rade? Bede bardzo wdziewczny gdyz BT potrzebuje a na dodatek NIENAWIDZE miec dzialajacego sprzetu "z malutką wadą". EDIT: moze od wewnetrznej strony obudowy podkleić jakaś gume co bedzie lekko dociskac BT do zlącza? Edytowane 14 Lipca 2007 przez Axl2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Albo użyj kleju , np. Kropelka, czy SuperGlue. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie myslalem o tym, nie wiem nawet jak miałbym tego BT tam kropelką przylepic ;) Jakies inne pomysły? Aha znajde gdzies instrukcje jak dostac sie do srodka laptopa? Bo mam taka pi razy oko a potrzebuje taka zeby go nie rozwalić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...