POWER BY AMD Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Chcem załączyc recovery które jest na ukrytej partycji ale boje sie ze on naruszy mi partycje D a niechciałbym stracić z niej danych. Więc chciałbym zapytac czy ktoś juz tak robił i czy ten recover twozył sobie wszystkie partycje od nowa czy tylko formatował c i opalał tam swoją instalke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Chcem załączyc recovery które jest na ukrytej partycji ale boje sie ze on naruszy mi partycje D a niechciałbym stracić z niej danych. Więc chciałbym zapytac czy ktoś juz tak robił i czy ten recover twozył sobie wszystkie partycje od nowa czy tylko formatował c i opalał tam swoją instalke ? 1. Popraw pisownie w swoim pierwszym poście i nie wykręcaj mi się dysortografią czy innymi durnowatymi chorobami. 2. Nie wiem jak jest w acerach, ale w innych notebookach z jakimi się spotakłem, przywracana była tylko partycja systemowa ( C: ). Myślę że jak wykonasz odzyskiwanie, to wszystko na D ci zostanie nieruszone. Jeżeli masz fabrycznie dysk podzielony na dwie partycje to na 99% partycja D zostanie nie ruszona. Pozdrawiam PS: Weź sobie do serca pozycję 1. mojej wypowiedzi. Edytowane 14 Lipca 2007 przez AK-105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 mam fabrycznie 2 partycje i według mnie raczej nie powinien ruszać d ale niektóre recovery wywalają stworzone wczesniej partycje i montują swoje, na co nie moge sobie oczywiscie pozwolic potrzebowałbym raczej wiedzieć na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Na 99,9% nie naruszy partycji D. W moim 5024 nie naruszyło i wszyscy pisali mi, że nie naruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...