POWER BY AMD Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Chcem załączyc recovery które jest na ukrytej partycji ale boje sie ze on naruszy mi partycje D a niechciałbym stracić z niej danych. Więc chciałbym zapytac czy ktoś juz tak robił i czy ten recover twozył sobie wszystkie partycje od nowa czy tylko formatował c i opalał tam swoją instalke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) POWER BY AMD napisał(a): Chcem załączyc recovery które jest na ukrytej partycji ale boje sie ze on naruszy mi partycje D a niechciałbym stracić z niej danych. Więc chciałbym zapytac czy ktoś juz tak robił i czy ten recover twozył sobie wszystkie partycje od nowa czy tylko formatował c i opalał tam swoją instalke ? 1. Popraw pisownie w swoim pierwszym poście i nie wykręcaj mi się dysortografią czy innymi durnowatymi chorobami. 2. Nie wiem jak jest w acerach, ale w innych notebookach z jakimi się spotakłem, przywracana była tylko partycja systemowa ( C: ). Myślę że jak wykonasz odzyskiwanie, to wszystko na D ci zostanie nieruszone. Jeżeli masz fabrycznie dysk podzielony na dwie partycje to na 99% partycja D zostanie nie ruszona. Pozdrawiam PS: Weź sobie do serca pozycję 1. mojej wypowiedzi. Edytowane 14 Lipca 2007 przez AK-105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 mam fabrycznie 2 partycje i według mnie raczej nie powinien ruszać d ale niektóre recovery wywalają stworzone wczesniej partycje i montują swoje, na co nie moge sobie oczywiscie pozwolic potrzebowałbym raczej wiedzieć na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Na 99,9% nie naruszy partycji D. W moim 5024 nie naruszyło i wszyscy pisali mi, że nie naruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...