Skocz do zawartości
maly-dzidzius

Leadtel Pvr 3000

Rekomendowane odpowiedzi

:mur: witam wszystkich. od jakiegos czasu jestem posiadaczem karty ,tunera tv / fm leadtek model pvr 3000. jest to niby nastepca modelu pvr 2000 jaki zreszta mialem do tej pory. niestety z ta stara mialem drobne problemy ale z ta mam ich jeszcze wiecej.konkretnie chodzi mi o telegazete. wszedzie jest napiusane ze telegazeta dziala w tej karcie itp tymczasem mi pojawia sie jakis dziwny komunikat i nie ma telegazety. do tego dochodzi problem z dzwiekiem tego typu ze slychac ciagly cichy gwizdw glosnikach na wszystkich kanalach no i wreszcie kolejny temat tuner radiowy dziala fatalnie !!!! sygnal jaki podawany jest z kablowki wohgole praktycznie go nie odbiera a z anteny zalaczonej do zestawu bardzo zle odbiera i szumi.dodamn ze mieszkam w miescie.

moze ma ktos podobny problem i wie jak go rozwizac?? bede wdzieczny. :damage_wall::damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem z dźwiękiem spowodowany jest przez dołączoną aplikację, a w zasadzie banalny błąd - po wybraniu Polski, soft ustawia zły PAL B zamiast D, no i z dźwiękiem są jaja.

Pomaga zmiana na Rumunię i ręczne przestawianie trybu audio (klawisz bodaj S albo D) lub używanie (jeżeli korzystasz z Visty) Windows MCE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi