maly-dzidzius Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 :mur: witam wszystkich. od jakiegos czasu jestem posiadaczem karty ,tunera tv / fm leadtek model pvr 3000. jest to niby nastepca modelu pvr 2000 jaki zreszta mialem do tej pory. niestety z ta stara mialem drobne problemy ale z ta mam ich jeszcze wiecej.konkretnie chodzi mi o telegazete. wszedzie jest napiusane ze telegazeta dziala w tej karcie itp tymczasem mi pojawia sie jakis dziwny komunikat i nie ma telegazety. do tego dochodzi problem z dzwiekiem tego typu ze slychac ciagly cichy gwizdw glosnikach na wszystkich kanalach no i wreszcie kolejny temat tuner radiowy dziala fatalnie !!!! sygnal jaki podawany jest z kablowki wohgole praktycznie go nie odbiera a z anteny zalaczonej do zestawu bardzo zle odbiera i szumi.dodamn ze mieszkam w miescie. moze ma ktos podobny problem i wie jak go rozwizac?? bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Problem z dźwiękiem spowodowany jest przez dołączoną aplikację, a w zasadzie banalny błąd - po wybraniu Polski, soft ustawia zły PAL B zamiast D, no i z dźwiękiem są jaja. Pomaga zmiana na Rumunię i ręczne przestawianie trybu audio (klawisz bodaj S albo D) lub używanie (jeżeli korzystasz z Visty) Windows MCE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...