Gość dragonlore Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Na razie serwery nie działają, nie wiem czemu (moze dlatego ze jeszcze premiery nie bylo), musze pogooglac. Wlasnie skończyłem singla, co tu dużo gadać, jest mega miodnie. Design leveli jest niesamowity, świetne pomysły, naprawdę świetna gra. EDIT: Ok, online na razie nie da się grać, serwery jeszcze leżą. Pewnie wstaną w dniu premiery. jak to skonczyles? - to ile grales ,kilka godzin?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Wczoraj grałem ok. 3 godziny. A dziś tak pewnie z 7-8 godz. Dodam, że nie masterowałem jakoś specjalnie map. Po prostu przechodziłem i nie przejmowałem się zbytnio jak czegoś nie wziąłem. Mi w sumie gierka zajęła ok 10 godz, jedni będą przechodzić dłużej, inni krócej. Ale tak na prawde to gra nie będzie miała końca dzięki levelom tworzonym przez graczy. No i można jeszcze dużo czasu spędzić samemu tworząc levele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Kurcze. Z braku czasu przeoczyłem aukcje z LBP. :) Ale dzisiaj zamawiam. :) W ogóle patrząc na sprzedaż na allegro, to sackboye schodzą jak ciepłe bułeczki. :) Mam nadzieję, że nie będzie regionalizacji bo bym się lekko wkurzył. Pewnie te wszystkie wersje są z USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Wszystkie wersje, które już teraz można nabyć to wersje USA. Szukaj też w Ultimie i Świecie Gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Ale czy będzie podział na regiony? Jeśli tak to wolę poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Z tego co wiem to nie. Na poczatku mial byc podzial contentu , ze dostep do leveli z europy mieliby tylko gracze europejscy, ale pozniej sie z tego wycofali. Ale 100% pewnosci bedziemy miec dopiero jak wyjdzie wersja PAL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 W najnowszym PSX Extreme jest recka LBP, Torba dał jej ocenę 9+ (on pisał recenzję). Z "3-groszowców" to M@jk dał pełne 10, Mazzi 9 a Senti 9+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) Obiecałem, że wrzucę kilka fot z London Games Festival + LBP: Odpalony był RC 22424, było głównie 33 fps choć spadki były zauważalne przy wczytywaniu setów itemów. Można było narysować sobie sackboya i jak było ładnie to dostawało się koszulkę. W przyszłym tygodniu przyjeżdżają szwaczki/tkaczki i będą robiły sackboye na drutach na żywo. :) http://www.flickr.com/photos/28933246@N04/...57608363678993/ Edytowane 25 Października 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Serwery dziś wstały:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Czyli nie ma podziału na regiony? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Wygląda na to, że nie. Na koncie polskim, wersji gry amerykańskiej, grałem normalnie w levele zamieszczone na sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Wie ktoś gdzie po ściągnięciu darmowych ubranek dla sackboya się one znajdują do użycia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 mmm..po takiej reklamie i wrzawie jakos nie widac aby gra bila rekordy popularnosci - lubie platformowki , jednak LBP byc moze kupie w jakies "platynie " i tylko dlatego ze beda levele dostepne z sieci. ps. chyba juz tylko KZ2 moze byc znaczacym tytulem na ten rok dla ps3- z exlusiv'ow oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Tia, to że ciebie większość gier na PS3 nie rajcuje to nie znaczy, że KZ2 jest jej ostatnim ratunkiem. W tym roku znaczącymi exclusivami są: MGS4, LBP i Resistance 2. Na jakiej podstawie twierdzisz, że są one nieznaczące? Edytowane 11 Listopada 2008 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 raczej nieznacząca jest aktywność w tym wątku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 A co to ma do rzeczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 raczej nieznacząca jest aktywność w tym wątku :D To slabe forum do badania aktywnosci w LBP jak tu sami hardcorowcy siedza co lamali joystiki/gnebili myszki/zjadali pady niemal od kolyski :D http://vgchartz.com/games/game.php?id=12390®ion=All Tragedii nie ma jak na niecale 2 tygodnie sprzedazy , a nie uwzgledniaja w tych danych bundli z konsolami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 To slabe forum do badania aktywnosci w LBP jak tu sami hardcorowcy siedza co lamali joystiki/gnebili myszki/zjadali pady niemal od kolyski :D http://vgchartz.com/games/game.php?id=12390®ion=All Tragedii nie ma jak na niecale 2 tygodnie sprzedazy , a nie uwzgledniaja w tych danych bundli z konsolami. no nie wiem, caly czas mam wrazenie ze jednak gra nie zrobi furory mimo niezlej reklamy - no coz czasami cos nie zaiskrzy, a czasami na rynku wychodzi jednoczesnie sporo innych dobrych tytulow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 no nie wiem, caly czas mam wrazenie ze jednak gra nie zrobi furory mimo niezlej reklamy - no coz czasami cos nie zaiskrzy, a czasami na rynku wychodzi jednoczesnie sporo innych dobrych tytulow. Gearsow 2 na pewno nie ma szans przeskoczyc, ale mysle ze 1M zrobi na 99,9%, 2M tez sa w miare prawdopodobne. A potem dojdzie do tego x milionow egzemplarzy wepchnietych do pudelek z PS3. Ale fakt tez liczylem na wiecej :) Chociaz z drugiej strony to czesciowo moja wina bo swojego LBP jeszcze nie kupilem (bo bralem Valkyria Chronicles w ramach akcji uratuj SRPGi :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Gearsow 2 na pewno nie ma szans przeskoczyc, ale mysle ze 1M zrobi na 99,9%, 2M tez sa w miare prawdopodobne. A potem dojdzie do tego x milionow egzemplarzy wepchnietych do pudelek z PS3. Ale fakt tez liczylem na wiecej :) Chociaz z drugiej strony to czesciowo moja wina bo swojego LBP jeszcze nie kupilem (bo bralem Valkyria Chronicles w ramach akcji uratuj SRPGi :) ) swoje zarobi ale nie bedzie to droga uslana rozami ;) a co do Gearsow, to sprzedali na premierze chyba z 2 mil, wiec co bedzie po 2 tyg? apropos Valkyria, oplacilo sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 swoje zarobi ale nie bedzie to droga uslana rozami ;) a co do Gearsow, to sprzedali na premierze chyba z 2 mil, wiec co bedzie po 2 tyg? apropos Valkyria, oplacilo sie? Apropos to nie wiem bo sklep mial braki podczas premierze i wyslali mi po Halloween , teraz kolejne swieta a calosc gdzies ugrzezla na poczcie miedzy UK a Polska :) No , ale jak bulilem 120 pln zamiast 190+przesylka to moge ten tydzien dwa choc z bolem , ale jednak poczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Małe jest wielkie, jak głosi nagłówek artykułu: http://www.ps3site.pl/male-jest-wielkie-kilka-liczb-z-lbp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 No proszę. Gdzie LBP zagościło jako reklama? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Z corocznego spotkania pracowników Sony (SCE Annual Staff Briefing), które odbywa się w Londynie do sieci przeniknęło parę informacji na temat tego, czego możemy się spodziewać od SCE w najbliższym czasie. Zacząć można od tego, że LittleBigPlanet definitywnie jest przygotowywane na mała konsolkę, a sama firma Media Molecule pracuje nad tym tytułem już cztery miesiące. Na spotkaniu, pokazano film prezentujący co zostało już stworzone. Osoba, która to widziała komentuje to tak: "Wygląda to dobrze, chociaż nie tak dobrze jak na PS3, ale zapewne wszelkie szczegóły zostaną poprawione w finalnej wersji". Wreszcie jakaś gierka na psp ;] Edytowane 24 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Heh. Ja ich nie dodawałem :) Jest nawet szkoła LBP. Podoba mi się działanie SCEP. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Tak, trzeba przyznać, że promocja LBP idzie u nas pełną parą - dotąd chyba żadnej gierki tak nie reklamowali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Będąc wczoraj w MM pokusiłem się o LBP i DualShocka3. :) Musiałem się pochwalić. :D Jeszcze tylko znajdę czas na granie i gitara gra. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Byla jakas fajna promocja na dual shocka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Czy ja wiem czy promocja? Od dawna chciałem DS3 ale nie miałem motywacji by kupić. Dałem 179PLN. Po tyle samo były Sixaxis. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Little Big Planet jest genialna na imprezy rodzinne. Zapuscilem dzisiaj i przez kilka godzin byl spokoj z siostrzenica :D Zreszta granie w 3 osoby to czysta radosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...