Skocz do zawartości
Snajper3

Ati 2900xt Czy Nvidia 8800gts 640mb ?

Rekomendowane odpowiedzi

To juz ostateczny dylemat:) Nie wiem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ATI czy NVidie. Moglby ktos doradzic co bedzie lepsze??

Czy korzystanie opcji "Szukaj" jest takie trudne :damage_wall: ?

A przy okazji na forum już było kilka razy wałkowane na ten temat.TU masz przykładowy post przez danego autora i myślę że to wystarczy na wybór :wink: .

Jak byś chciał usłyszeć coś ode mnie to szczerze wstawiam na nVIDIE 8800 GTS 640 MB ....powód jest jasny dużo gier ją obsługuje :) .

Wziąłbym też tego Radka ze względu na to że spokojnie zjada Nvidie 8800 GTS przy rozdzielczości WIĘKSZYCH NIŻ 1280X1024 ale za to ma swoje WADY (mało gier i coś tam było B-) ) :cry:

Takie jest moje zdanie :)

Edytowane przez tyranxp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość powernow

To juz ostateczny dylemat:) Nie wiem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ATI czy NVidie. Moglby ktos doradzic co bedzie lepsze??

witam tez mialem niedawno podobny problem sporo analizowalem czytalem i doszedlem do wniosku ze jednak sporo lepszym wyborem jest 2900xt. Szczegolnie przemawia do mnie lepsza wydajnosc w unreal engine 3.0 a ze jestem maniakiem fps nie moglem sie tezmu oprzec. Aczkolwiek jesli preferujesz rtsy stragie rowie dobrym wyborem bedzie 8800 gts 320

ale ze na unral engine 3.0 szykuje sie mnostow tytulow

ut3.0 gears of war moh airbone bia hh wg mie lepiej brac 2900xt tymbardziej ze w xboxie tez siedzi uklad ati a teraz jestesmy skazani na porty czy rownolegle tworzenie na obie platformy

pozatym w markach niedaleko 2900xt do 8800 gtx'a - napewno blizej niz 8800 gtsowi.

Aczkolwiek karta ta ma pewne choroby wieku dzieciecego ale z czasem stery beda coraz lepsze takze do konca wakacji kiedy hity zaczna wychodzi powinno byc wszytko tip top

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ciagle ten sam dylemta , 2900xt czy 8800gts

ostateczna decyzje podejme dopiero ja kwyjda nowe wymagajace szybkich gpu gry

Crysis , UT3 itp

Mysle ze warto poczekac do konca wakacji z podjeciem decyzji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam tez mialem niedawno podobny problem sporo analizowalem czytalem i doszedlem do wniosku ze jednak sporo lepszym wyborem jest 2900xt. Szczegolnie przemawia do mnie lepsza wydajnosc w unreal engine 3.0 a ze jestem maniakiem fps nie moglem sie tezmu oprzec. Aczkolwiek jesli preferujesz rtsy stragie rowie dobrym wyborem bedzie 8800 gts 320

ale ze na unral engine 3.0 szykuje sie mnostow tytulow

ut3.0 gears of war moh airbone bia hh wg mie lepiej brac 2900xt tymbardziej ze w xboxie tez siedzi uklad ati a teraz jestesmy skazani na porty czy rownolegle tworzenie na obie platformy

pozatym w markach niedaleko 2900xt do 8800 gtx'a - napewno blizej niz 8800 gtsowi.

Aczkolwiek karta ta ma pewne choroby wieku dzieciecego ale z czasem stery beda coraz lepsze takze do konca wakacji kiedy hity zaczna wychodzi powinno byc wszytko tip top

ja osobiscie jestem przwiazany do firmy ATI i kupilbym 2900XT, ale martwi mnie glosnosc wiatraka i ze sie ta kgrzeje:/ a jak mi sie spali?? :D a no i czy moja zasilka mu podola?? Edytowane przez Snajper3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okazalo sie ze moje finanse zmaleja wiec nei pozostaje mi nic innego jak ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> BFG 8800gts 320MB:)

Na twoim miejscu nie brałbym BFG 8800gts 320MB.

ta karta to niewypal ze strony NVIDII.

Uzbieralbym kase i kupil bym HD 2900xt Sapphire. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na twoim miejscu nie brałbym BFG 8800gts 320MB.

ta karta to niewypal ze strony NVIDII.

Uzbieralbym kase i kupil bym HD 2900xt Sapphire. :D

o Tobie pewnie tez można powiedzieć że jesteś "niewypałem swoich rodziców" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi