kardas Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie ma co, gra jest raczej dla fanow FEAR'a. Osobiscie mi wtornosc nie przeszkadza, gra sie przyjemnie i nie widze wiekszych baboli. Oczywiscie jak na dzisiejsze czasy ta gra to nie hit, ale fajnie jest przypomniec sobie stary dobry strach, zwlaszcza ze jest kilka momentow gdzie naprawde sie przestraszylem. Klimat pozostal bez zmian. Wedlug mnie muzyka duzo zyskala od czasow poprzednikow. A i jakby wymagania mial mniejsze, zdaje mi sie ze chodzi lepiej od ExtrPoint. @slimeck Ja uzywam ATT i nie mam takich problemow jak Ty. Podejrzewam ze masz jakąs opcje ustawiona w ATT i daltego tak sie dzieje. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość felek111 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 powiem szczerze, ze gra odrzucila mnie, gdy wlaczylem ja zaraz po tym ja zagralem w cod4, z czym do ludzi, to wszystko juz bylo :blink: To damo możan powiedzieć o COD4. Też wszystko już było. Jakoś nie zauważyłem reowlucji w rozgrywce. Coś w stylu serii Fifa. Ot zmienione otoczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 powiem szczerze, ze gra odrzucila mnie, gdy wlaczylem ja zaraz po tym ja zagralem w cod4, z czym do ludzi, to wszystko juz bylo :blink: Dokładnie miałem tak samo po skończeniu Gow'a. Jednak po kilkunastu minutach 'wrócił' kilmat FEAR'a :lol2: Mimo, że gra ma słaba grafike to fajnie się gra B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Krócej czy dłużej pogramy niż w ExP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Krócej czy dłużej pogramy niż w ExP? Wedlug mnie dluzej i ciekawiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 No dokładnie jest dłużej. Lubie FEAR'a przeszedłem wszystkie dodatki ale ten jest tak długi, że nie mogłem się doczekać kiedy się skończy :) Oczywiście nie dlatego, że był do bani wprost przeciwnie różnorodność lokacji jest rewelacyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 I to są poprawne odpowiedzi! :D Nie moge się już doczekać jak zaczne grać :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 PM jest dłuzszy od extraction point ale krótszy od podstawki. PM przeszedłem w jakieś 8h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jest tam jakieś multi? A jak tak to czy wnosi coś innego niż FEAR Combat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 mam takie pytanie gdyz gralem w zwyklego FEARa jak i EP oraz Combat i mimo ze komputer jest 5x od za wymagan zalecanych to nie moge pograc sobie w ustawieniach HIGH z plynna rozgrywka :/ - nawet na LOW w Combat zdarzaly sie dropy animacji :/. Czyzby gra nie robiona pod najnowsze sprzety tylko obecne? c2d 1,8, 1gb ram, 8600 gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 mam takie pytanie gdyz gralem w zwyklego FEARa jak i EP oraz Combat i mimo ze komputer jest 5x od za wymagan zalecanych to nie moge pograc sobie w ustawieniach HIGH z plynna rozgrywka :/ - nawet na LOW w Combat zdarzaly sie dropy animacji :/. Czyzby gra nie robiona pod najnowsze sprzety tylko obecne? c2d 1,8, 1gb ram, 8600 gt System , sterowniki. Mam podobny E2140 , 3GB (jak gralem w demo Perseusa to 1GB ramu) oraz 8600GT i nie mam zadnych problemow , detale high ale bez aa i anizo - z tym nie gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 xp z sp2 - sterowniki hmm kompa mam od pazdziernika i gdzie w tym okresie w niego gralem - najczesciej sterowniki bylo uaktalniane na bierzaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemothxx Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Mam pytanie czy jak ustawie opcje volumetric light na of, to czy efekt bullet time sie pogorszy(nawet minimalnie?) I czy ten dodatek ma mniejsze lub większe wymagania od podstawki i 1 dodatku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianoo7 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 behemothxx w moim odczuciu PM chodzi lepiej od Extr.Point, który w niektórych momentach ostro haczył (np. pierwsze spotkanie z "duchami" w soczyście oblanym krwią pomieszczeniu). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Mam pytanie czy jak ustawie opcje volumetric light na of, to czy efekt bullet time sie pogorszy(nawet minimalnie?) I czy ten dodatek ma mniejsze lub większe wymagania od podstawki i 1 dodatku? Co do pierwszego to przeciez mozesz sprawdzic sam, 5 minut roboty, no co Ty? A co do drugiego, tak mi sie wydaje ze chodzi lepiej niz ExPoint, a co do podstawki, nie mam porownania bo na nowym sprzecie nie gralem w nia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Mam pytanie czy jak ustawie opcje volumetric light na of, to czy efekt bullet time sie pogorszy(nawet minimalnie?) I czy ten dodatek ma mniejsze lub większe wymagania od podstawki i 1 dodatku? PM chodzi lepiej niz EP... chyba dlatego ze nie ma w nim tak licznych gigantycznych pomieszczen ( np. metro, hall szpitala, o ile dobrze pamietam ), albo są one lepiej zaprojektowane... takze plynnością porównał bym do podstawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 U mnie jest dziwna jazda. Co kilka kroków mam doczyty. FPS od groma, ale co chwila doczyt. Ten silnik to jakaś pomyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ja bym sie trzymal tego U mnie jest dziwna jazda.To ze u Ciebie jest cos dziwnego, nie znaczy od razu ze silnik to pomylka. Podejrzewam ze konfiguracja Twojego systemu to pomyłka. Jakos inne osoby nie narzekaja na ten problem co Ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Gra na pełnych detalach łyka ponad 300MB v-ramu (samo to wystarcza żeby pokazało sie żabkowanie), oraz ponad 1 Gb pamięci operacyjnej. Pykałem na PD@2,7 2gb i 76@600/1500 - też nie było uber płynnie - wnioskuje że to wina ilości pamięci na karcie. Twój cfg Szawel: A64 1.8@2.5GHz 2x512MB (Dual) @454MHz 2.5-3-3-5 Palit 7600GS 256MB DDR3 Przy grafie 256 i 1 Gb pamięci nic dziwnego, że czka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Trzymam się nadal pomyłki. Przy tym konfigu nie "czka" CoD4, stalker, GoW itd... Czym fear przerasta te tytuły? Poza pamieciożernością ;) Jestem doskonale świadom wieku swojego pieca, jednak fear też swoje lata już ma ;) Inna sprawa, że z poprzednimi częściami tego kłopotu nie miałem. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 GoW ci płynnie chodzi na twoim konfigu? Ja jak próbowałem uruchomić Gow'a na kompie z 1.5GB ramu to dysk niemiłosniernie mielił. Więc śmiem wątpić, że Gear of War dobrze ci chodzi na 1GB ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Wszystko kwestia tego ile wymagasz od danego konfigu. Nie wszyscy muszą mieć AA i 1600x1200 ;) no ale przecież nie będę tego tobie udowadniał. Kwestia dostosowania ustawień do możliwości swojego pieca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 mam problem z dźwiękiem, instalacja no problemo, odpalam jest dźwięk, przeleci intro i w momencie wyświetlenia menu gry dźwięk ginie i już go nie ma podczas testu ustawień i grania, ktoś miał taki przypadek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...