naros.pl Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Czy ten: procesor będzie chodził po tą: http://allegro.pl/item212792952_asrock_775...f_vat_wawa.html płytą główną? Bo chciałbym trochę nowsza płytę główną, ale nie mam kasy na nowy procesor, a widzę, że później może pod tym chodzić i core duo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A jak sobie to wyobrazasz?? Wytniesz nozki w procu?? Przeciez to inne sockety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Twój proc socket 478, płyta ma socket 775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 j/w :P W dodatku, Core 2 Duo na AsRocku? Toż to profanacja! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naros.pl Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. A znacie jakąś płytę główną, która obsłuży mój procesor, ddr2 i ddr, agp i pcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. A znacie jakąś płytę główną, która obsłuży mój procesor, ddr2 i ddr, agp i pcie?Nie ma takiej z tego co wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi. A znacie jakąś płytę główną, która obsłuży mój procesor, ddr2 i ddr, agp i pcie?:D Zdecyduj sie, albo AGP albo PCI-E to samo z ramami. Juz sie takich hybryd nie robi, a nawet jesl iznajdziesz cos takeigo to szajs tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naros.pl Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 A znajdzie się coś z ddr2 agp8 i socket 478? Bo coś nie widzę żadnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 A znajdzie się coś z ddr2 agp8 i socket 478? Bo coś nie widzę żadnej.Takie rzeczy to tylko w erze :] Nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...