Memphis Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Przeszukałem całe forum i nie znalazłem żadnej dyskusji o tym chipsecie. Czyżby był tak potwornie słaby, że nikt go nie używa? Odstawmy na bok OC i maksymalną wydajność. Czy płyta główna na tym chipie, obsadzona Athlonem X2 i jakąś dobrą kartą graficzną, może być wydajną platformą do gier? Proszę, nie piszcie "Kup Abita KN9" ;). Ja chce podyskutować akurat o tym chipie i porównać go z konstrukcjami konkurencji, które jak domyślam się są lepsze, ale zastanawiam się, jak wielka jest ta różnica? Pozdrawiam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Za niewiele więcej niż kosztują płyty na chipsetach VIA, można dostać dużo lepsze - wydajniejsze, stabilniejsze, lepsze do Oc - płyty na chipsetach Nvidia. Wybór IMO jest prosty?? Edytowane 15 Lipca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Domyślam się, ze miało być NVIDIA. Nie chodziło mi o to co lepiej kupić, yylko jakie są ogólne różnice - jaka jest różnica w wydajności? 1000 3dmarków? Dlaczego sądzisz, że chipsety VIA są niestabilne? Edytowane 15 Lipca 2007 przez Memphis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Wybacz, faktycznie miało być nV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...