Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Powoli realizując swój plan odnowy kompa doszedłem do następującego dylematu-jakiego radka 9500 pro kupić ? Przeczytałem recenzje http://www.sirius.pl/news.php?id=1195&PHPS...7dbeb3f9d2b047c , no i totalnie zgłupiałem :(. Mam równego tysiaka na boku i nie wiem czy warto dozbierać te 200 zł do http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5593&sid=1 czy po prostu brać np: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5356&sid=1 . Czy może mnie ktoś oświecić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Hmm przy tak duzej cenie roznica 200zll to nie tak wiele. Ja bym kupil raczej cos bardziej firmowego, czsaem mozesz przy tanszych konstrukcjach trafic na gorszy egzemplarz i moze byc kiepsko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Możliwe, że ten SuperGrace to tak naprawde BBA, więc nie warto by bylo dokladać do Herculesa, ale upewnij się, wyślij maila lub pogadaj z kimś z siriusa na gg. Jeśli jednak okaże się ze jest to juz produkt od SuperGrace to chyba jednak wyskrobałbym na twoim miejscu te 200 zł :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 I jeszcze jedno. Podobno pojawiły się Super Gracey na Infineonach 3,0 ns , to by było coś :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 dokładnie mam tego sg z pamieciami 3.0 jest nadal BBA i po wgraniu nowego biosu coż moge rzec-kreci sie zajebiscie na 360/330 bez najmniejszego artefaktu!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A ja bym Ci radził poczekać wyjdzie R350 RV350 to pozostałe karty Ati potanieją. A i jeżeli chcesz kupić tą kartę do configu który masz w podpisie to na Twoim miejscu odpuściłbym sobie taką inwestycję. Kiedyś zrobiłem to samo nie mogłem wytrzymać i kupiłem R8500 za 1100zł po miesiącu można było je kupić za 750 ale byłem wkurzony.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A i jeżeli chcesz kupić tą kartę do configu który masz w podpisie to na Twoim miejscu odpuściłbym sobie taką inwestycję. a i to prawda- w sumie szkoda kasy na grafe za patola do PIII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Hmm przy tak duzej cenie roznica 200zll to nie tak wiele. Ja bym kupil raczej cos bardziej firmowego, czsaem mozesz przy tanszych konstrukcjach trafic na gorszy egzemplarz i moze byc kiepsko ten supergrace to nadal produkt BUILT BY ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 O tym że szkoda kasy na grafe do PIII to już nie wspominajcie bo podjąłem decyzje że teraz na wymiane idze grafa a póżniej pomyśli się o reszcie. Tak poza tym no te grafe to już dobre 4 miechy zbieram wolałbym ją kupić teraz :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Wreszcie którego tego radka brać ? Super Gracea, Herculesa, Hisa czy Sapphira ? Kiedy obniżki ? ;P po 4 marca ? Bo ponoć wtedy na targach CeBIT ma być premiera RV350 i R350 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Prosta kalkulacja AXP1700 - 250zł Epox 8RDA+ - 530zł 256DDR - 130zł Sprzedajesz: P3 - 150zł Abit - 150zł ram - 200zł Gf2mx - 150zł (ceny takie orientacyjne) I zostaje Ci 750zł ( pewnie za tyle za niedługo będzie można kupić R9500) Przemyśl to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Co jak co ale na amd przesiąde się po swoim trupie :D . Jestem niestety zarozumiałym "fanem" intela a więc : Abit BE-7 raid - 560zł PIV 2.53 GHz fsb 533 - 1050zł Kingstone 2xHyperX 256 - ok.560zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 trza miec cos z główką by za gorszą wydajność (od zajebistej propozycji Interlopera) płacic 2 razy tyle -ale cóz -Twoja kasa Twoje zakupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Jak na razie nie mam zamiaru wymieniac całego kompa i mam nadzieje że jest to dość klarowne. Proszę tylko o prade czy warto dopłacać 200 zł do Herculesa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 nie warto bo za mniejszą kase dostajesz orginalnego radeona built by ati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Serdeczne dzięki :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 :arrow: Hercules Radeon 9500Pro - nie ma co ukrywac, jest zaj*****. tez mam na nie go chrypke, ale wole poczekac, az wyjada nowe grafy na rynek i wtedy obecne ceny pojda w dol. jezeli mialbyc wydawac calego tysiaca na sama grafe, to mija sie to z celem. zrob tak jak proponuje Interloper, a z kasa ktora zostanie poczekaj na spadek cen i wtedy kupuj Radeona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Yyy jakie firma mają swojego ra 9500 pro BBA i z pamięciami Infineon 3.0 (lub albo to albo to) ? ? ? Oczywiście nie licząc Herculesa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Yyy jakie firma mają swojego ra 9500 pro BBA i z pamięciami Infineon 3.0 (lub albo to albo to) ? ? ? Oczywiście nie licząc Herculesa :Dsuper grace ma z pamieciami 3,6 , 3,3 , 3.0-wszystkie oczywiscie bba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ale ile kosztuje ten z 3.0 ? to są pamięci infineon ? :) Edit: Zapomniałbym: gdzie kupić ? Jest w siriusie ale nie wiem z jakimi pamięciami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Kup sobie X-Boxa albo PS2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nie lubie ludzi którzy mówią że nie kupią sobie AMD lub Intela, tylko dlatego że to AMD lub Intel, gdyby Intal były lapsze i tańsze od AMD to bym kupował Intele, ale tak nie jest. A Radka bym kupił zprowaszanego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nie lubie ludzi którzy mówią że nie kupią sobie AMD lub Intela, tylko dlatego że to AMD lub Intel, gdyby Intal były lapsze i tańsze od AMD to bym kupował Intele, ale tak nie jest. A Radka bym kupił zprowaszanego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jeśli masz rodzine w USA to tylko kupować: http://shop.store.yahoo.com/adamantcompute.../vcati-554.html Za 800zł i to orginała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...