polemnik Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Cześć. Mam sobie 2 dyski samsung 80 gb sata, 8 mb cache 7200 rpm.. Kupowane rok temu, odrazu na raid 0 podpięte w DFI nf4 sli-dr. Od roku nie mam smart, nie moge odczytac z nich temperaturek... Co jest ?? Pozdrawiam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Cześć. Mam sobie 2 dyski samsung 80 gb sata, 8 mb cache 7200 rpm.. Kupowane rok temu, odrazu na raid 0 podpięte w DFI nf4 sli-dr. Od roku nie mam smart, nie moge odczytac z nich temperaturek... Co jest ?? Pozdrawiam.. Jak się nie mylę to na RAIDzie nie odczytasz smarta. Jakby co to proszę mnie poprawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 jw. nie odczytasz smarta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...