dgal Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam Szukałem na forum ale znalazłem tylko temat dotyczący socketu 939, dlatego założyłam nowy topic. O ile koszyki do 939 pojawiają się czasami na allegro o tyle z AM2 jest problem. Niestety stała się tragedia podczas przenoszenia kompa i ułamał się kawałek plastiku na ramce/koszyku, do której montuje się chłodzenie na płycie głównej. Chodzi mi o czarny element dookoła gniazda procka na zdjęciu poniżej. Jakby co płyta to Asus M2N-E. Czy ktoś z Was wie gdzie mogę to kupić? Szukałem na allegro i w sklepach w necie ale nie moge nigdzie natrafić na to ustrojstwo. Dziękuje Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Hmm? http://www.allegro.pl/item211225415_therma...2_gwar_fv_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgal Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 thx, nie wiem jak to przeoczyłem Wygląda trochę inaczej od ramki fabrycznej - ale to tylko przez te dodatkowe mocowanie - jakby co będzie można je odciąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Moja tez sie ulamala od abita kn9... i wlasnie mam tego thermala... jest lepszy od def. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...