predi94 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam Troche dużo pytań ostatnio zadaje ale musze mieć pewność, że w nowym kompie wszystko będzie OK:) Mam taki dylemat jakiego 8600GT najlepiej kupić? Palit(sonic) czy Galaxy(256mb)? Galaxy jest o ~10zł tańszy od Palita Sonic i ma wejście D-Sub przez które łączy się mój monitor. Wydajnośc tych kart jest chyba taka sama (Galaxy ma pamiątki 1,2ns i takie same takty co ten Palit) ale palit ma 2x Dvi i 0 sub. Który z nich byłby Waszym zdaniem wydajniejszy (także pod kątem OC)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239258 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predi94 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Widziałem ten temat ale mi chodzi o 8600 palit i 8600 galaxy, a nie 7600. Dedykując z tamtych wypowiedzi wnioskuje, że nie różnia się niczym prucz ceny. ^^ Sorki ale wolałem się upewnić. :P Czyli w tym wypadku lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 8600GT od Galaxy'ego(?) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 W kartach od Galaxy ostatnio wydajnosc nie zawsze idze w parze z jakoscia... (sam tego doswiadczylem). Niekore potrafia walic artami na def. taktowaniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Ja też muszę potwierdzić, że ostatnio coś stało się z kartami od Galaxy, więc na tą chwilę nie polecam raczej kart od tej firmy. Ale oczywiście można trafić na dobrą kartę od Galaxy :). Edit: Oczywiście ja też polecam 8600GT od Palita. Edytowane 16 Lipca 2007 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 O ile umiem czytać to tam jest o 8600. Pisze też tam jak byk, że Palit 8600GT to najlepszy wybór i dopłacać do Sonic nie ma sensu, a Galaxy nie jest polecane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predi94 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ale jak zastosuje przejściówke Dvi na D-suba to będzie normalnie wszystko chodziło? Bez żadnych cięć wydajności, dziwnego obrazu itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ale jak zastosuje przejściówke Dvi na D-suba to będzie normalnie wszystko chodziło? Bez żadnych cięć wydajności, dziwnego obrazu itd?Wszystko będzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...