Szela Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Panowie zrobcie cos dla mnie :) Wbijcie na Winampa nacisnijcie CTRL+L i wpiszcie 83.22.125.192:8000 i powiedzcie czy muza sie podoba :) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak jakby nie da się połączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 teraz sprobojcie ;p bo mnie rozlaczylo i mialem wylaczone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Łączy ,ale często buforuje ,a mam łącze 2 mbit. W innych radiach z znacznie lepszym bitrate nie ma problemu.Więc to po twojej stronie coś nie tak. Co do muzy to rock i jego różne odmiany mnie jakąś nie kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak jakby da. Pytanie tylko czy posiadasz oryginalną muzyke i oplaciles wszystkie organizacje pasozytnicze zbierające haracz na rzecz twórców, ktorym nic nie płacą i ich nie reprezentują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Bo to radio tylko tak dla znajomkow i zeby sie pobawic troche :P mam ustawiona na 128mb stereo. TO musze przestac nadawac albo puszczac muzyke zrobiona przez siebie :/ Ale cii to tylko zabawa :D Dobra koniec nadawania, moze jutro cos sie pogra :P Edytowane 16 Lipca 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Na twoim miejscu to bym sie juz bal i szybko to wyłączyl. Polskie organizacje to nic, ale taka riaa pozywala juz do sądu osoby nie mające komputerów, dzieci a nawet ludzi ktorzy nie zyli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Nutki całkeim ok ale ten gatunek muzy nie dla mnie. Ale polecam piosenke Soil Until It's over jest świetna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Bo to radio tylko tak dla znajomkow i zeby sie pobawic troche :P mam ustawiona na 128mb stereo. TO musze przestac nadawac albo puszczac muzyke zrobiona przez siebie :/ Ale cii to tylko zabawa :D Dobra koniec nadawania, moze jutro cos sie pogra :P Domowe łącze i robienie radia na 128 kbit stereo :mur: :mur: :mur: Załóżmy że masz neta coś a'la neo 2 Mbit - 2 Mbit download ale 256/512 upload więc posłuchać radyjka będą mogły 2-3 a od biedy 4 osoby. Jeżeli chcesz robić radyjko to polecam raczej mono i dużo niższe biratte. Co do legalności to nie moje kłopoty w razie czego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Polskie organizacje to nic, ale taka riaa pozywala juz do sądu osoby nie mające komputerów, dzieci a nawet ludzi ktorzy nie zyli :lol:nie żyli, ale mogliby żyć :D a wtedy na pewno by kradli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 BTW jakim organizacjom w Polsce należałoby zapłacić haracz ażeby prowadzić legalne radio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Domowe łącze i robienie radia na 128 kbit stereo :mur: :mur: :mur: Załóżmy że masz neta coś a'la neo 2 Mbit - 2 Mbit download ale 256/512 upload więc posłuchać radyjka będą mogły 2-3 a od biedy 4 osoby. Jeżeli chcesz robić radyjko to polecam raczej mono i dużo niższe biratte. Co do legalności to nie moje kłopoty w razie czego :D Mam Neo 1Mb :P W poradniku pisalo ze max sluchacy na tej predkosci to 16 a mialem ustawione na 10 i tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Neostrada to łącze asynchroniczne - prędkość wysyłania (która jest ważna przy radyjku) jest dużo mniejsza niż pobierania z internetu :P Ja mam 2 Mbit (wysłanie ~360kbit), nie neo, czysty DSL z TP i stały IP. Robiłem kiedyś takie radyjko i bardzo dobre rezultaty były przy 6 słuchaczach , mono i jakości ok 50-55 kbit/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...