Elektronek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 W temacie "Wszystko o Seagate Barracuda 10" było na temat reklamacji bezpośrednio u producenta 15s mi to zajęło :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2258963 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damt610 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 po kilku tygodniach dostałem dysk ( nowy ) , podłączyłem do kompa, włączyłem HD Tune i : mam się niepokoić ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zawsze dobrze jest poczytać coś więcej niż tylko swój temat ;) - Seagata "tak ma", dysk jest ok. /trzeba chyba jakiegoś bota postawić, który będzie reagował na słowa "seagate" + "SMART", bo wuszukiwarka jak widać jest zbyt skomplikowana w obsłudze/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damt610 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 przepraszam ale myślałem że "mój" przypadek jest odosobniony więc wolałem spytać od razu :P tak więc temat to zamknięcia, jedna rada nie kupujcie nigdy rzeczy związanych z komputerem w Media Markt, w razie awarii macie miesiąc z głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...