P3ch Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich, z góry przepraszam jak temat był ale szukam już cała noc i nic na ten temat nie moge znaleść akt desperacki skłonił mnie już do napisania na forum. Panowie czy pod tą karte graficzna są jakiekolwiek dostępne sterowniki pod System Operacyjny Windows 98 SE tutaj nie chodzi o granie na tym systemie lecz o korzystanie z tego systemu w innych celach. Jeśli ktoś miał takie sterowniki, mogą być zmodyfikowane bardzo prosze o link ewentualnie jakąś podpowiedz ponieważ już nie wiem gdzie tego szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Wiem, że Catalyst 6.2 były też pod 98... nie pamiętam co z późniejszymi wersjami. wpisz w google Catalyst 6.2 download i szukaj pod 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 http://ati.amd.com/support/drivers/98me/radeonaiw-98me.html Tu są te Catalysty. Powinny już współpracować z X1600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...