eQ. Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) http://www.plemiona.pl/ Gra ktoś :?: :) Ja gram od 4 świata, wciąga jak cholera :) Idealna na wakacyjną przedwieczorną nudę :-P Edytowane 17 Lipca 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 grałem w to do niedawna. na 3 świecie miałem juz ok 140 tys pkt. na 4 jakies 8 tys a na 5 ok 40 tys. ale powiem Wam, że z czasem gierka zaczyna zabierać za dużo czasu... dlatego ja skończyłem z tym:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ale powiem Wam, że z czasem gierka zaczyna zabierać za dużo czasu... dlatego ja skończyłem z tym:-)Dokladnie.. dlatego przestalem grac w traviana i ogame :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zamierzacie grać na 10?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ja gram na 8 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 A ja na 3 i 8 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja grałem, ale niestety nie miałem dostępu do neta przez 2 tyg i skasowali mi konto i już mi się nie chciało zaczynać od nowa. A grałem na 7 świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Dawajcie razem na 10 :-P Zrobimy plemię PPC :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Osobiscie maniacze w Traviana, czasu juz mi brak :D a tu widze tylko 9 swiatow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Dawajcie razem na 10 :-P Zrobimy plemię PPC :plum: Jestem za, to mogło być ciekawe. A i forum już mamy (normalne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Swiat 10 wystartowal dzis o 10.19 :P Zapraszam do plemienia purepc PM do .Camis. (476|482) :) Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ilu macie już tam ludzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 w plemieniu ? narazie tylko ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Grałem - 15 wiosek, 150k pkt. Oddałem wioski i wojo kumplowi z plemienia / Świat 1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...