zabor93 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam! Nie wiem jak skonfigurowac AVG żeby mi skanował pocztę Gmail odbieraną przez program Thunderbird. Czy ktoś wie jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Google Ci nie działa? Tu jest wszystko wyjasnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabor93 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Google Ci nie działa? Tu jest wszystko wyjasnione. Jest wyjaśnione ale dla Outlook Express a nie wiem czy Thunderbirda będzie "widział"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz! Sam tego nie sprawdzałem, bo mi to nie jest potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...