Willow Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Podkręciłem 1700+ na FSB 182 - chłodzenie wodą. Przechodzil pomyslnie 3dMarki. Postanowiłem dociążyć procka na maxa. Zarzuciłem, taki programik co na okrągło liczy jakies proteiny. (http://www.distributedfolding.org/download.html ) Program korzysta tylko z proca. Po 2 dniach nieprzerwanej pracy XP sie załmał. Od czego powinienem zacząć (jakie napiecia podnoscic) aby to ustabilizować. Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 podnies napiecie jadra jedz stopniowo az uzyskasz stabilnosc a moze to nie wina proca tylko windows sam z siebie sie wysypal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 watpie ze to procek sie wysypal na 90% windows :). Zapuść to samo pod Unixem czystym i wtedy bedziemy gadac ze to procek :). Najlepiej sprawdzać Prime! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Zgadza sie, jesli to wina jakiegos podzespolu kompa to najszybciej ci primea wywali, a tak btw. to moze chodzic o zasilke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 btw. to moze chodzic o zasilke W sumie racja - to może być zasilacz. Podniosłem napięcie o 5%. Czy Prime to jakichś benchmark? Gdzie tego szukać? Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 btw. to moze chodzic o zasilke W sumie racja - to może być zasilacz. Podniosłem napięcie o 5%. Czy Prime to jakichś benchmark? Gdzie tego szukać? Pozdrawiam Krzysztof wpisz prime95 w google'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...