marviz Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Jako że piszę tu pierwszy raz, witam szanowne grono :), poniżej zamieszczam fotkę czegoś czego poszukuje ale w wersji dla popularnych węży 8/10 (wersja poniżej jest na średnicę 20mm). Znalazłem aukcję na allegro ale nigdzie czegoś takiego poza allegro nie znalazłem i to w rozmiarze jaki wymagam. Wdzięczny był bym za pomoc :) Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 ja sie spotkałem z takim czymś : KLYK do kupienia w sklepach samochodowych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Poszukaj sklep, który sprzedaje złączki z oferty camozzi, albo do jakiegoś polskiego sklepu, np cooling.pl, że chcesz tą złączkę z oferty alphacoola ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Na PW i możesz to mieć w przeciągu tygodnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Taka sama złączka jak na zdjęciu widziałem w Praktikerze w dziala takimi pierdółkami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marviz Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ok, temat można uważać za zamknięty :) Panowie z cooling.pl wykazali się niesamowicie sprawni. Po kilku telefonach i mailach w ofercie sklepu powinny się pojawić kolanka w cenie 12 zł sztuka. Zapewne w przeciągu kilku dni. Naprawdę podziwiam organizację tego sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Ok, temat można uważać za zamknięty :) Panowie z cooling.pl wykazali się niesamowicie sprawni. Po kilku telefonach i mailach w ofercie sklepu powinny się pojawić kolanka w cenie 12 zł sztuka. Zapewne w przeciągu kilku dni. Naprawdę podziwiam organizację tego sklepu. Ciekawe od kogo je będą mieli ;) :) Edytowane 19 Lipca 2007 przez fr1maN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...