jonas Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 oskarro - wygląda na szarańczę. Fruwa samodzielnie, więc odwiedziny na drugim piętrze to żaden wyczyn. Kolega kiedyś złapał takie coś do słoika, mieliśmy żywą maskotkę w warsztacie. Po dwóch dniach żal nam się zrobiło gadziny i wypuściliśmy na wolność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Swego czasu, też mi coś wleciało do kuchni. Nie lada stwór. A dodam, ze mieszkam na drugim piętrze :blink: Rozpędził się i wskoczył. Długie wąsy, bardzo intensywny kolor. To jakiś konik polny, ta ? tylko wyrośnięty jakiś... :wink: Hehe gratuluje odwagi typkowi, ktory ja trzyma za skrzydla ;D Zobaczcie lepiej jakie to ma zeby xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 To jakiś konik polny, ta ? tylko wyrośnięty jakiś... :wink: Pasikonik_zielony niedawno takiego skonsumowal moj ptasznik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Jako że o ptakach już ktoś poruszył temat, to się wtrącę. W salonie mam duże szklane drzwi do ogrodu, no i pewnego razu były tak czyste... ...że gołąb ich nie zauważył :) Za cholerę nie da się tego zmyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 E tam taka mała ćma, niezapomniane wrażenie to są jak ci przed oczami po nocy przeleci nietoperz, a ty się przez chwile zastanawiasz co to k... było :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Po dniach paru wchodze do pokoju a tam fru z jednego kata na drugi. Patrze a tu wroble czy inny opierzony zwierzak lata po pokoju. Znowu otworzylem okno isam polecial. Ale szok pozostal bo co on robil, moze to jakis szpieg.A może kaczka? :huh: Wtedy z tym szpiegiem by sie zgadzało. Czasem dobrze jest mieć w pokoju dużą, głodną i nieprzeszkadzającą człowiekowi ćmę. Bo jak wyczytałem na wikipedii jest z niej dużo pożytku - żywi się komarami i innymi malutkimi wkurzaczami"...Przyjmę dużą, głodną i nieprzeszkadzającą człowiekowi ćmę. Ma ktoś? ;) Najlepsze jest to, że połowę pudełek po grach miałem w gołębim kale :lol:. Nawet nie próbowałem tego myć.To musisz mieć smród w swoim pokoju. No ale de gustibus non est disputandum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 E tam taka mała ćma, niezapomniane wrażenie to są jak ci przed oczami po nocy przeleci nietoperz, a ty się przez chwile zastanawiasz co to k... było :wink:Nietoperze widuje codziennie ;] Bardzo przyjemne zwierzęta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Mi dziś do domu wparowało dziwne stworzenie. Coś ala'gosięnica ale 3-4razy większe. Po dostaniu z pobiliskiego buta nie zamierzał się odczepić od szyby. Wziełem szszypce z garażu no i złapałem to coś szybkim ruchem wyżuciłem do ogródka :) Edytowane 18 Lipca 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Wyjdź :mur: :mur: Najgorsze to są muchy pchają się do tego monitora :mur: zamiast być biały to jest w kropki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ile połkneliscie w zyciu robakow ? na pewno mniej niż winXP :twisted: A tak poza tym te duże ćmy sa spoko :D jeszcze są takie co o zachodzie słońca jak kolibry wiszą nad kwiatkami i zasysają co tam chcą ze srodka :D Ładne bydlątka i całkiem duże .... a furkoczą skrzydłami jak wyrośnięty szerszeń. W sumie to włąsnie z południowej europy tego lata co jakiś czass do Polski bo mają blisko. Co do szerszenie ...dwa razy zaliczyłem bitkę z s...synami i powiem że wrażenie takie jakby ktoś młotkiem przyfandzolił jak uwali ... jeden raz w przedramię a drugim w plery :( ból jakby kijem oberwać takim grubawym .. nie polecam. przynajmniej nie ma później oporów by takiego spotted bastard rozmazać jako dżem po ścianie .... szerszeń = całkowicie asocjalna i nieprzydatna forma życia. ot co. :twisted: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Fajny zwierzaczek. :rolleyes: Do mnie kiedyś wleciał sobie wróbelek. Biedaczek trochę się potłukł o szybę. W sumie dobrze że nie dzięcioł, bo by się działo... :huh: Ja mam przeszklona werande, i pewnego dnia to wrobel widzac ze da sie przeleciec, uderzyl tak mocno, ze uslyszalem to w kuchni, no i oczywiscie zdechl... Jakies dwa tygodnie pozniej, uderzyl wlasnie dzieciol... czrno - zielono - czerwony, ladny, ten na szczescie sie ruszal... po jakis 30 minutach ledwo chodzenia na 2 lapach, przynioslem w denku od sloika troche wody, postawilem , a on nic, no to wylalem mu to na lepek, to ten jak sie ozywil, spojrzal na mnie, i odlecial :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 @oskarro Dokladnie to samo mialem przedwczoraj w pokoju. Tylko, ze byl jeszcze wiekszy, takiego konika co mi sie wpierdzielil do pokoju to jeszcze nie wiedzialem. Juz sobie chce uderzyc w kime o polnocy, a tu takie bydle przy suficie. Malo w pory nie narobilem jak go chcialem "zdjac", a ten sie zerwal i napierdzielal po calym pokoju :P Pozniej to juz myslalem, ze mnie ch... strzeli. A to sie schowal za monitor, a to siadl gdzies na nozyczkach, ze go sie kapciochem nie dalo potraktowac... ehh, dlugo z nim powojowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Swego czasu, też mi coś wleciało do kuchni. Nie lada stwór. A dodam, ze mieszkam na drugim piętrze :blink: Rozpędził się i wskoczył. Długie wąsy, bardzo intensywny kolor. To jakiś konik polny, ta ? tylko wyrośnięty jakiś... :wink: Tez mialem takiego goscia w pokoju i tez na 2 pietrze :) zlapalem do sloika i spowrotem za okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 następnym razem włącz funkcję makro.. taki aparat a zdjęcia do pupy.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Heh, przez otwarte drzwi balkonowe wieczorem i na noc miałem już w pokoju gołębia, sikorkę :D W tym roku był przypadek jak do jadącego samochodu wpadł dzięcioł - http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,statp,cG9...ml?ticaid=141fd http://wiadomosci.wp.pl/kat,14591,statp,cG...,wiadomosc.html Edytowane 18 Lipca 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) To ja rok temu, albo dwa, oglądałem film i miałem światło zaświecone a okno było uchylone(zapomniałem zamknąć) wpadło mi jakieś bydle(jakaś ogromna ćma takiej wielkiej jeszcze nie widziałem) przeleciało mi tak blisko przed głową że mało nie spadłem z krzesła. Edytowane 18 Lipca 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 heh, w moim drugim pokoju lata sobie własnie duza cma. Taki spory motylek :P http://www.motyle.pl/zawisaki/przegl/Obraz...597e3b3f8409fce Mniej wiecej tak to wyglada. Wybrałem ten okaz, bo jestem niemalze pewien ze ma nieco pomaranczowy kolor. Jutro sie jej przyjrze, poki co niech zjada mi muchy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Wolal bym takie cmy niz komary, ktore wleca za dnia, a w nocy kiedy czlowiek ma ochote zasnac atakuja czlowieka i mecza bzyczeniem nad samym uchem... sku...syny. Ja mieszkam na 5 pietrze na szczycie. Przy otwartym oknie owady to normalka od much, os, i innych malo szkodliwych po szerszenie i takie bycze pasikoniki. A miedzy 4-5 pietrem maja u mnie w bloku gniazdo male nietoperze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Zamówcie sobie miskitjery są one obudowane w ramkach plastikowych jedyna wda to cena bo to jakieś 80-100zł zależnie od wielkości okna montarz jakieś 5minut. Wszedzie okna pootwierane a owadów brak jedynie przez głupote brata wczoraj gdy drugie okno było uchylone, stado robactwa atakowało moje biurko a ja dzielnie walczyłem z nimi... Odkurzaczem :) Edytowane 19 Lipca 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ile połkneliscie w zyciu robakow ?Hę ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Mi raz przy jezdzie na rowerze wpadl duuuuzy bąk (nie wiem czy tak to sie nazywa) za koszulke, nie polecam, niezbyt przyjemne doznanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@rtex Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 To i ja się pochwale co ostatnio na działce upolowałem 1 zdjęcie 2 zdjęcie 3 zdjęcie Tak na marginesie to zdjęcia robiłem telefonem :lol2: nawet spoko wyszło :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Mi ostatnio tak duża ćma wleciała , ze mamuśka myślała ze to jest mały nietoperz, o okno tak napierdzielało że aż nie mogłem zasnąć , następnego dnia ustr0jstwo już nie żyło :lol: Edytowane 19 Lipca 2007 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 To i ja się pochwale co ostatnio na działce upolowałem 1 zdjęcie 2 zdjęcie 3 zdjęcie Tak na marginesie to zdjęcia robiłem telefonem :lol2: nawet spoko wyszło :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: jaki to telefonik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 jaki to telefonik ??K800i ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@rtex Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 K800i :wink: skąd wiedziałeś :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) skąd wiedziałeś :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Orientacja obrazka: 1 Data i czas modyfikacji pliku: 2007:05:20 21:31:39 Wykonano za pomocą urządzenia: Sony Ericsson Model urządzenia: K800i Oprogramowanie: R1JG001 prgCXC1250210_GENERIC_W 0.0 Czas ekspozycji: 0.004 Wartość przysłony: 2.8 Czułość ISO: 400 Korekta ekspozycji: 0 Tryb pomiaru: 2 Źródło światła: 0 Lampa błyskowa: 25 Parametry użytkownika: 0 Tryb ekspozycji: 0 Balans bieli: 0 Powiększenie cyfrowe: 0 Typ ujęcia: 0 Zakres odległości obiektu: 3 :-P Edytowane 19 Lipca 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 temat roku ? xD w 1 jeden dzień 50pare postów... widać że wakacje, nie macie co robić ? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 hurra, nareszcie mam gdzie się pochwalić co mnie ostatnio spotkało. zdjęcia troche rozszerzają temat :) patrz (rękę trzymam przy szybie) patrz jastrząb? :blink: straszny huk, myślałem że mi szyba pękła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 jonzi naprawdę ciekawi mnie jak ty to wymyłeś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...