jonzi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 jonzi naprawdę ciekawi mnie jak ty to wymyłeś? :) Oczywiste jest, że wycieraczkami nie zeszło, więc odstawiłem auto (służbowe) w takim stanie i następnym razem już tego nie było (komuś innemu chyba jednak to przeszkadzalo) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 bawiliście sie kiedyś z nietoperzem w chowanego ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 a w berka się nie bawiłeś :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Kolega jechal na rowerze i przez nietoperza do stawku wpadl :? A takich owadow jak na poczatku pokazywaliscie to w miedzyzdrojach jest pelno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 jastrząb? :blink: straszny huk, myślałem że mi szyba pękłaczy to jastrząb ?? czy to orzeł ?? NIE ! To nasze nowe F16 :lol: :lol2: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 może to i jastrząb jonzi Ci na tą szybe nasrał, ale po [ciach!]ie nie poznam tak dokładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Kolega jechal na rowerze i przez nietoperza do stawku wpadl :? A takich owadow jak na poczatku pokazywaliscie to w miedzyzdrojach jest pelno ;) w Międzyzdrojach to kiedyś mnie przez jeansy komary tak pogryzły że spuchłem oO ale ogólnie jest fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 @Jonzi- to był bocian ;] Kiedyś miałem szczęście w nieszczęściu że taka bomba upadła jakieś 3m obok mnie... Widzę że macie bogate życie stawonogów ;] U mnie nic nie przychodzi ani nie przelatuje- viva moskitiera :lol2: Generalnie- nie ma u mnie takich dużych ciem ani motyli nocnych... Za zimno :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) @Jonzi- to był bocian ;] Kiedyś miałem szczęście w nieszczęściu że taka bomba upadła jakieś 3m obok mnie... Znajoma przekonala sie o obecnosci bociana gdy taki pocisk trafil ja w ramie zachaczajac lekko o glowe :D Edytowane 21 Lipca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Mnie tam potwory nie straszne :P założyłem sobie na okno moskitiere :P o coś takiego http://allegro.pl/item214963309_siatka_na_...x150cm_hit.html polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 hę, a mnie dwie noce temu chciała zaatakować ćma :lol: cholera 1.5h przez nią nie spałem (schowała się za szafę i czekałem aż wyleci), śmierć miała"drogą" bo zabiłem ją butem za przeszło 300pln :lol2: sory, za jakoś zdjęć( w nocy jak robiłem to byłem zaspany a rano sie spieszyłem do pracy) Będąc szczery powiem, że jak się przebudziłem to miałem pietra "co to k****" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Zakładamy kółko wielbicieli moskitier ;)? @MaSell- Strach pomyśleć jakby się dostało tym centralnie w głowę- blackout pewnie :wink: Cholera, żal mi się robi tych biednych ciem które zabijamy papuciami, a później robimy zdjęcia zdobyczy i pokazujemy na forum. "Hej, mam zdjęcia zmasakrowanych stawonogów, wymienimy się? " ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 to jest nic, nawet nie macie pojecia jakie dziwactwa (doslownie nie z tej planety) potrafia sie zejsc/zleciec do swiatla w nocy w srodku lasu :lol: jak z najgorszych horrorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Cmy jedza komary meszki i inne gowna a wy je zabijacie ? ;( chyba nie trzeba sie natrudzic zeby uratowac Cme ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Dopóki ćma nie walnie mnie w głowę co odbieram za akt agresji i takim samym odpowiadam, w sumie mi nie przeszkadza xD, ale za komarami biegam po pokoju w nocy aż wszystkie wybiję... Bo z założenia każdy komar to krwiopijca, takie lampki z niebieskim światłem i kilkoma voltami działają na komary, czy tylko muchy do tego lecą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Działają, w ciągu nocy "przerób" jest ogromny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 U mnie działają z opóźnionym zapłonem... Najpierw mnie wszystkie komary pogryzą, wypiją krew, a potem spokojnie lecą na rzeź :) Ale przynajmniej nie bzyka nic później w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Wasze owady sa niczym w porownaniu do tego co owiedzilo dzisiaj smietnik przed moim domem: Piekny, oznakowany czarny niedzwidz, ktory przewrocil smietnik i zrobil syf w ogrodku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Gdzie ty mieszkasz, że ciebie niedźwiedzie odwiedzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Obecnie w New Hartford w Connecticut w USA ;] Juz kilka razy widzialem niedzwiedzie tutaj, ale nigdy tak blisko jak ten. Zdiecie mu robilem przez otwarte drzwi z odleglosci ok 2m -3m;] Niesamowite przezycie ;] Edytowane 26 Lipca 2007 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Nie podchodził do Ciebie, nie chciał Ciebie zjeść.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zajety byl smietnikiem, a kiedy wszedlem z powrotem i drzwi sie zatrzasnely to na chwile uciekl, a potem znowu wrocil dosyc plochliwy no ale w koncu to nie grizlly :P Dzisiaj sie dowiedzialem, ze te dwa oznaczenia co mial w uszach mowia o tym ze juz dwa razy ten niedzwiedz byl uspiny poniewaz za blisko podchodzil zabudowan :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Haha, uparciuch :D Bedzie miał cały komplet kolczyków. Swoją drogą niedzwiedzie to smiechowe zwierzaki, niby takie duze a jednak jak widac z opowiesci płochliwe :) Faktycznie w porównaniu do ćmów (ciem?) to jest COŚ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Hehe ładny niedźwiedź :P Mi tylko raz wleciało coś do pokoju. Był to nietoperek i skubany wleciał przez "lufcik". Potem pomiotał się troche na dole okna w żaluzjach i poszedł w kime. Jednak kierowany swoją (opóźnioną) ciekawością wstałem i zapaliłem światło. Jak wystartował to mi prawie nabił headshota xD. A potem chyba pomyślał, że jest na wyścigach NASCAR czy coś i latał w okól umieszczonej na środku sufity lampy. Chyba 15minut odgruzowywałem okno żeby go wypuścić ;/ Edytowane 28 Lipca 2007 przez eXelium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Wczoraj gdy już spałem, coś obudziło mnie w nocy, takie dziwne chrobotanie. Pomyślałem, że lepiej zamknę okno i tak też zrobiłem, bez zapalania światła. Gdy rano wstałem i otworając okno zobaczyłem sprawcę... niestety biedak zginął na miejscu... ehh mogłem zapalić światło. Do mojego domu wpadło jeszcze coś takiego :) Edytowane 29 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 To ćma-ludojad wysysająca mózgi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 bleeee, ćmy są powalone, odgłos jak odkurzacz, na szczęście jest moskitiera, ale oczywiście inni domownicy nie chcą sobie takowych założyć to czasem mnie coś atakuje od strony drzwi a nie okien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 http://sid.dulo.pl/cma.jpg ^ Ręka na zdjęciu jest duża, myślę, że ćma miała jakieś ...hmm... 5cm.. Dosyć duża - te co po domach latają mają długość koło 2 cm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Uwaga uwaga tak wyglada GROŹNY PRZESTEPCA : Diabeł sie na mnie czaił a podskakiwal ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 U mnie się taki na suficie uczepił, za okno poszedł :) Wnioski z przygody? Te długie czułki smarował w cukrze-pudrze a potem oblizywał. Wiem chory jestem żeby się w takie coś bawić :) Ot, ciekawość świata :) A co do ćmów/ciem to naprawdę lubię mieć jedną, szczególnie jak lata po pokoju i wiem że żarcia szuka =) Wtedy jest pewność że komara raczej nie uświadczę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...