krzysko Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 jestem na etapie planowania WC i mam pewien dylemat ponieważ nie spotkałem się dotąd z blokami na sekcje zasilania( poza EVGA BlackPearl) a więc myślę nad chłodzeniem powietrzem, znalazłem takowe cudo Thermalright HR-09S http://www.cooling.pl/thermalright-hr09s,produkt,2117.html wydaje mi się również że chłodzenie wodą mostefów może mijać się z celem (tylko zbędne obciążenie układu) moje mobo to asus p5b deluxe każdy kto widział to wie jak wygląda chłodzenie tej płyty i wie na czym polega mój problem( połączenie heatpipe nb i mostefów) a planuje blok na cpu nb i gpu. ps. to moja pierwsza przygoda z WC i myślę od razu o uderzeniu z grubej rury ;) jak coś robie to wole pomyśleć 10 razy i zrobić coś raz a porządnie niż potem żałować i poprawiać :P z góry dzięki za wszystkie uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 69zł, za jedna sztuke to przesada... IMO... Gdzieś na tym forum nawet chyba widzialem jak ktos tego heatpipe'a zwyczjanie wyjął z tego radiatorka na mosfetach, tylko no ciepło czy jakoś. A na gorne mosfy moze jakies radiatorki homemade? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...