jumson Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Nie bardzo wiedzałem gdzie dać i tu stworzyłem wątek. Cóz mam taki problem. Posiadam 2 płyty Abita Ab9 i Quada Gt. Ab9 ma połamane 2 piny, a Quad powyginane 4. Jak wiadomo na gwarancji mi tego nie uznają i szukam jakiejś bocznej drogi do naprawy. Wiem, że jest to możliwe ale nie znam serwisu robiącego takie rzeczy. Z góry dzięki za pomoc i podanie namiarów na jakiś serwis. Edit: Zmieniłem troche nazwę tematu aby nie było nie wątpliwości. Chodzi mi o wymiane całego socketu na nowy. I poszukuje namiary na firme co może to wykonać. Edytowane 18 Lipca 2007 przez jumson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 powyginane troche roboty i możesz zrobić, troche już sie ich naprostowałem i to nie na jednej mobo a co do połamanych to już inna sprawa musiałbys "rozłożyć" socket tylko njapierw trzeba wiedzieć jak i wtedy możesz wymienić poszczególne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Troche źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o serwis gdzie wymienią mi cały socket. Nie tam jakaś zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Generalnie kazdy glowny zrobi co to odplatnie. Mozesz pisac do MSI , do Gigabyte bo ci maja u nas swoje serwisy i robia takie akcje odplatnie na swoich wiec moze i tego Abita zrobia , a w przypadku Gigabyte jest i latwiej bo ich serwis to ESM Logistic wiec kontakt z gosciem od tych spraw (Contact Window > fajna fucha) i moze Ci zrobia. Nie szukaj dziwnych firm....bylo o tym tutjaj na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...