Arct Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam! niedawno kupilem dysk Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (16MB, ATA/100, zapis prostopadły) i mam takie problemy z nim teraz 1) po 20-30 minutowej pracy dysk osiagnal zabujcza temperature po wyjeciu go z kieszenie chlodzacej sama elektronika jak i styki byly strasznie gorace dla przykladu podam ze dysk tej samej firmy 160 gb po 6 godz. pracy tak sie nie grzal gdzie tkwi problem ? czy dokupic jeszcze jakies dobre chlodzenie jesli tak prosze o jakas rade jakie :) 2) po podlaczeniu dysku windows jak i bios wykrywa mi dysk o pow. 130 gb ale zmienilem w rejestrze biglag na wartosc 1 i wykrywa mi calosc 234 gb :) i tu zwracam sie z pytaniem czy za kazdym razem jak bede instalowal windowsa to bede musial ustawiac ten wpis na wartosc 1? czy jak zaloze partycje na nim np. C:10gb D:10gb E:pozostale miejsce to co sie stanie z partycja E:? zostanie usunieta czy bedzie widoczna w polowie i jak beda sie zachowywaly dane na tej partycji bo chyba skasowane nie zostana czekam na odp. z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 A masz Windowsa z SP2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arct Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 A masz Windowsa z SP2 ? do SP2 mam problem z kluczem (choc windows zakupiony razem z komputerem) wiec mam SP1 + dodatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Więc musisz zintegrować płytkę Windowsa XP z SP2 , i wtedy nie Będziesz musiał zmieniać wartości klucza w rejestrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arct Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 to mzoe powiedz gdzie taka plytke dorwac i oby byla zgodna z moim kluczem jako ze sam SP2 w pliku nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...