erd Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Mam płytę DFI Ad 77 Pro. Wszędzie czytam, że ta płyta ma zablokowane pci i agp na stałe (33 i 66), ale u mnie przy 172 Mhz szyna PCI i AGP się zmienia. Czy trzeba coś zmienić w biosie lub Sandra źle podaje??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 o masz ta płyte , i jak ci się sprawuje ? , dobrze sie kreci ? z tym pci i agp to raczej wątpie znaczy czytałem duzo recenzjii i sie z takim czyms nie spotkałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erd Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 jest super tylko PCI i AGP powinno być stałe, a nie jest!!! Może tylko w niektórych biosach jest. Są może jakieś nie oficjalne??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 tzn jakie jest przy określonych fsb ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erd Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 172 Mhz 34 MhzPci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 o to ladnie :) a na 200mhz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 jest super tylko PCI i AGP powinno być stałe, a nie jest!!! Może tylko w niektórych biosach jest. Są może jakieś nie oficjalne??? :D A może jeszce napiszesz że w Sandrze sprawdzałeś :lol: :lol: :lol: Bo wg sandry u mnie jest wciąż dzielnik 4 i pci = 46 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Z tego co wiem to sandra nie podaje dokładnie taktowania PCI tylko plus minus wylicza jakie powinno być na podstawie FSB i prawdopodobnego dzielnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 zerknijcie tu: jakis review AD77 - odpowiedz z saportu DFI Chyba nie sciemniaja.. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...