Arct Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 mam pytanie dotyczace ramu chce zakupic jakis ram 1 GB raczej goodrama cl3 czy bedzie dzialc na mojej plycie glowej. posiadam plytke DFI NB78-BC s478 max obciazenie jej to 2 gb ramu i posiada 2 sloty na DDR lecz w opisach plyty pisze ze moge wlozyc max 512 mb ramu w magistralce 333mhz juz jedna pamiec taka posiadam MDT 512mb w 333mhz i nie wiem czy jak bym zakupil 1gb ramu to by dzilala z ta 512 jaka juz mam zas na tej http://www.memoryx.net/dfinbmome35.html pisze ze moja plyta obsluguje pamieci 1gb nawet sa do kupienia ale co strona to inna teroia :( czekam na odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale jeśli chipset ma ograniczenie do 512MB w jednym banku, to powinny działać moduły dwustronne 1GB. Z jednostronnymi może być problem, wszystko zależy też od biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arct Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 no wlasnie nie wiem czy 1 gb bedzie chodzil i tu jest bol bo kosci tanie nie sa aby ryzykowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...