FSC Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...8SA-4S001C.html syper cena kurcze..... nawet 5 tysiecy to nie kosztuje....ale lapki pojechaly w dół p.s. - mastasha ile w koncu ten ati hd2600 ma pamieci ram w tej karcie?....na sirusie podaja 256 mb...a na stronie oficjalnej asusa 512...wogole dziwne ze ten ati ma 512 wg asusa...bo wiekszosc lapkow z ta karta ma 256 podst. pamieci. sprawdz u siebie prosze Edytowane 25 Października 2007 przez FSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Kiedy recka? Juz idzie 2 tydzien.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Dokladnie nie wiem, spadlo mi troche na glowe i tyle. Poza tym na razie dorwalem EeePC i to jest priorytet teraz jesli chodzi o recenzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Kiedy recka? Juz idzie 2 tydzien....szkoda :( to chociaz odpowiedzialbys na moje powyzsze pytanie..jak jest z ta pamiecia w tej karcie graficznej. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulse Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 czy mozemy spodziewac sie recenzji jeszcze w listopadzie? pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Bardzo mozliwe, termin jest przesuwany takze z powodu tego, ze rozne JESZCZE wieksze nowosci udaje sie sciagnac na testy. Inna sprawa, ze mamy tez inne materialy, nie tylko recenzje sprzetu i chcemy przeplatac zeby nie bylo zbytniej monotonii ;) Ale obiecuje, ze sie doczekacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 http://pl.asus.com/news_show.aspx?id=8968 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 F8sa juz dostepny..looknijcie na ceny na ceneo.pl :) czas robi swoje. hehe...zapowiadalo sie drogo a wyszlo blisko 4 tysiac..ci co dawno kupili niech tylko zaluja ze wydali tyle kasy... ja osobiscie i tak kupuje innego lapka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 F8sa juz dostepny..looknijcie na ceny na ceneo.pl :) czas robi swoje. hehe...zapowiadalo sie drogo a wyszlo blisko 4 tysiac..ci co dawno kupili niech tylko zaluja ze wydali tyle kasy... ja osobiscie i tak kupuje innego lapka :) hej co kupujesz jesli moge wiedziec bo ja chce kupic F8 ale sie zastanawaim:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 hej co kupujesz jesli moge wiedziec bo ja chce kupic F8 ale sie zastanawaim:)Ibm/Lenovo T61p. Myslalem tez nad HP Compaq 8510w..ale ten w 90% odpada bo sie ponoc strasznie grzeje i sa glosne podczas obciazenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja ci moge tylko powiedziec, ze ceny z Ceneo sa z du..y wyjete, bo zadna z tych firm NIE MA teraz tych laptopow, wrzucili to do swojej oferty, bo akurat taki wpis pojawil sie w ofercie hurtowni od ktorych biora laptopy. Nic poza tym, z tego co wiem, F8-ki nie bedzie przed świętami w sklepach (nie licząc tej edycji ze skórą i HD2400). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek102 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam ja chciałbym kupić asusa f8sa (w siriusie) i mam pytanie co do pamięci karty graficznej 128-256 czy 512Mb bo już spotkałem te 3 wersje i ejdyne co sie zgadza to wartość dla HM 1200z groszami..pozdrawiam!!:)i dizeki z góry za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek102 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 dzięki za info bo jak zobaczyłem 128 to się trochę przeraziłem bo by ponad 1GB ramu zabierał wtedy do HM:) właśnie zamówiłem mojego f8sa i jutro powinien już być na moim biurku:)pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulse Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 dzięki za info bo jak zobaczyłem 128 to się trochę przeraziłem bo by ponad 1GB ramu zabierał wtedy do HM:) właśnie zamówiłem mojego f8sa i jutro powinien już być na moim biurku:)pozdrawiam :) jakbys mogl, napisz jak bardzo jest cichy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 dzięki za info bo jak zobaczyłem 128 to się trochę przeraziłem bo by ponad 1GB ramu zabierał wtedy do HM:) właśnie zamówiłem mojego f8sa i jutro powinien już być na moim biurku:)pozdrawiam :) I jak tam, sprzęt dostępny? Jakie ostatecznie "bajery" dają w zestawie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam Ma juz ktos tego Asusa:) jak tam sie sprawuje:) i gdzie kupiliscie ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...