tomaszok Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Witam Na mojej płycie przy celeronie 800 mogłem zwiekszyc fsb tylko do 115 Włąsnie zamówiłem na allegro celerona tualatina 1200 .PYT Czy będe mógł zwiekszyc w tedy lepiej to fsb ,poniewaz zależało by mi na o/c .NIektórzy podobo zwiekszali fsb nawet ponad 150 .Nie wiem własnie czy to przypadkiem płyta mi nie zawadza ? Edytowane 18 Lipca 2007 przez tomaszok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 115Mhz powinien polecieć bez oporów, ale na tej mobo bym na więcej nie liczył. Poza tym to 12x150Mhz = 1.8Ghz, no halo takie egzemplarze Tulipanów to jeden na milion, przeważnie ciężko coś wykrzesać ponad 1.5Ghz (ja miałem 1.2@1.6 i to już był w pewnym stopniu rarytas, a w sumie przez moje łapki przewinęło się aż pięć Tulipanków). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...